Šta je novo?

Paketići za decu u Svratištu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Paketići za decu u SvratištuZaposleni u Svratištu čitave godine pomažu mališanima, a kompanije BIC i MD International obradovali su ih za praznike paketićima sa školskom opremom.


svratiste 31 decembar.jpgFlomasteri, drvene bojice, boje sa šljokicama savršeni su za praznične crteže i umetnine.

Deca iz Svratišta su izuzetno srećna jer su ih se setili oni koji proizvode i distribuiraju školski pribor, pa sad mogu na još lepši način da izraze prazničnu radost praveći novogodišnje čestike.

4500 paketića biće podeljeno u 15 gradova Srbije, što će izmamiti više od 4500 osmeha , jer znamo koliko deca vole da crtanjem i šaranjem iskazuju kreativnost i emocije. A na kraju kad ih pohvalite to ih motiviše i ohrabruje, posebno u situacijama kada su najugroženiji.

Zaposleni u Svratištu zahvalili su se na ovim paketicima ukazujući da je decu ovaj znak pažnje obradovao, pa sad svi zajedno mogu da se zabavljaju.

Poklanjanje paketića već uveliko traje, a predstavnici kompanija BIC i MD International i ubuduće će imati priliku da usreće decu Komesarijata za izbeglice, decu korisnike narodnih kuhinja Crvenog krsta i decu Svratista, a prvog januara naći će se i u Svetogorskoj ulici, kao Ulici otvorenog srca.


Izvor:
B92.net
 
Top