Pad sedme biblijske svetske sile - Da li je Britansko-americka svetska sila zaista VII biblijska sil

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Da li je Britansko-americka svetska sila zaista VII biblijska sila?
Britansko-americka svetska sila postoji od 1763 godine.Do kada ce vladati?
Dokazi zbog kojih se ova sila uzima da vlada od 1763 su sledeci.
1.Istorijski dokazi:
a)1588 Britanija je porazila Spansku vojsku(flotu) pod Filipom II
b)u 17 veku britanska mornarica je nadjacala holandsku trgovacku mornaricu
c)u 18 veku je britanija porazila francusku na vise frontova sto je dovelo do "pariskog mira 1763.
Taj ugovor iz 1763.je priznao novi polozaj Britanije kao svetske sile i van Evrope.
Britanija je vladala skoro celim svetom,a kada je 1783 priznala nezavisnost svojih 13 americkih kolonija koje su postale njihov saveznik pa se zato i zovu do dana danasnjeg britansko-americka svetska sila.

2.Biblijska prorocanstva:
Danilo 7:8,24
8 Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onima, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovečije behu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari
24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz tog carstva, a posle njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.
To su bili Britanija koja je pokorila Spaniju,Holandiju i Francusku.
Oci na tom rogu koji je pokorio tri cara jesu dve svetske sile,Britaniju i USA!.,a o ustima koje govore velike stvari,naprimer o demokratiji,pravima itd zna se ko ih govori...

Ovo bi bilo nesto najkrace ,ali pitanje je i kad ce ta svetska sila pasti.
Dal ce ta VII biblijska svetska sila pasti odvajanjem Skotske sutra na referendumu ili kanije ne znam,ali se izgleda mi nesto radi po pitanju razbijanja i pada te svetske sile,nakon koje ocekujemo za kratko OUN.
Do tada poslusajte ovu lepu pesmicu o Trojanskom konju od grupe Luv preko sledeceg linka:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Na datom referendumu Skotska je ostala u sastavu Velike Britanije.
Da li je bilo prevara i zakulisanih radnji da bi Skotska ostala u Velikoj Britaniji,ja ne znam,
ali sam cuo da je od skora Skotska proglasila svoju intenet nezavisnost.

"Vlada u Edinburgu je zamenila stari domen gov.uk, koji takođe koriste britanska ministarstva u Londonu, novim pod nazivom ".scot".
Glavni vebsajt škotske vlade sada glasi www.gov.scot. Stari vebsajt www.scotland.gov.uk nije ugašen i moćiće i dalje da se koristi."

Ipak se nesto desava....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije.
To je savez verskih i svetovnih vlasti - Amerike koja u otkrivenju predstavlja laznog proroka, Ujedinjenih nacija i Evropske zajednice kao zver sa deset rogova, koje predstavljaju deset careva, ili lidera ekonomski najmoćnijih zemalja sveta, i Rimokatolicke crkve sjedinjene sa sa otpalim religijama u Ekumenizmu kao duhovnog Vavilona, koji zajedno cine svetsku vladu na celu sa antihristom u cilju stvaranja novog svetskog poretka.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
OK.
Pobij svojim dokazima gore postavljene.
Rekla kazala ovde ne pije vodu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Naravmo,da poznajem otkrivenje,a ti?
sem sto ga poznajes ,gde su ti dokazi kojima potkrepljujes svoje tvrdnje?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ja smatram da ne poznaješ ili ne poznaješ dovoljno ili čitajući nisi zapazio pojedinosti vezane za sile koje će u poslednjem vremenu vladati u novo svetskom poretku.

Ja ču ti dati samo neke naznake a ti ih sam pronađi u otkrivenju.

Tamo se spominju:

1. Aždaja
2. Zver koja izlazi iz zemlje koje izgleda kao jagnje sa dva roga
3. Zver koja izlazi iz Mora koja ima sedan glava i deset rogova.

Ono što se nadovezuje na ovo i direktno je povezano za pomenute elemente su:

- lažni prorok
- deset careva
- žena koja sedi na zveri

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
ja smatram da ne poznaješ ili ne poznaješ dovoljno ili čitajući nisi zapazio pojedinosti vezane za sile koje će u poslednjem vremenu vladati u novo svetskom poretku.

Ja ču ti dati samo neke naznake a ti ih sam pronađi u otkrivenju.

Tamo se spominju:

1. Aždaja
2. Zver koja izlazi iz zemlje koje izgleda kao jagnje sa dva roga
3. Zver koja izlazi iz Mora koja ima sedan glava i deset rogova.

Ono što se nadovezuje na ovo i direktno je povezano za pomenute elemente su:

- lažni prorok
- deset careva
- žena koja sedi na zveri
Knjiga otkrivenja sluzi samo da potvrdi ono sto je prorokovao Danilo u 7:8,24
Sasvim je dovoljna i knjiga Danila da se utvrdi identitet britansko-americke svetske sile,ili mislis da vec dugi niz godina ne vlada ta svetska sila nego neka druga?
zveri pretstavljaju ljudske vladavine,dok zena na zveri pretstavlja religiju koja utice ponajvise na sve ljudske vladavine.
lazni prorok je samo drugo ime za zver sa izgledon jagnjeta sa dva roga.On ili ono sluzi kao "prorok"koje je cinilo cuda pred sedmoglavom zveri .Ono je potsticalo ljude da se klanjaju zveri i da naprave njenu ikonu.
Otkrivenje 13:11-14
11 Затим сам видео једну другу звер+ како излази из земље.+ Имала је два рога као у јагњета, али проговорила је као змај.+12 Извршавала је сву власт прве звери+ пред њом, и наводила је земљу и оне који живе на њој да се клањају првој звери, којој је смртна рана зацелила.+13 Чинила је велика чуда+ — чак је и ватру с неба спуштала на земљу пред људима.
14 Тако је заводила оне што живе на земљи чудима која су јој била дата да их чини пред звери и говорила је онима што живе на земљи да направе лик+ звери која је имала рану од мача,+ али је преживела.
Ali da se ne udaljimo previse od teme....
Dakle ta zver koja cini velika cuda je USA-GB,i ne zaboravi da je ona obnovila drustvo naroda u OUN!!!to je slik ili ikona...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
I dal se raspada taj savez GB-USA?
izgleda da je u toku...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Savez između crkvenih i svetovnih vlasti, gde će vlade i države ovog sveta nametnuti crkvene zakone - predstavlja novi svetski poredak.

Natrag