Oživite seksualne fantazije

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Standardna igra postaje vremenom dosadna, i svi ce se u tome sloziti samnom... Ali povremeni neuobicajni sex moze da probudi mnogo davno zaboravljene strasti, zar ne?

Otprilike. Ali, kao sto sam vec napomenuo, sve to zavisi od oba partnera i njihovog interesovanja da li ce ici u tom pravcu ili ne.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Evo ja se javljam dobrovoljno... Salu na stranu... Nismo svi isti u pogledu na sexualne fantazije... To zavisi od osobe do osobe... Mada jedna sexualna fantazija za muskarce koju svi zele da probaju je grupni sex ili sex sa dvije djevojke... Neki bi da probaju, a neki su probali... Ja licno volim da eksperimentisem u krevetu kao i van njega i za sve sam uvjek raspolozen... Naravno u granicama normale a pod nenormalnim mislim na sex sa muskarcem...

Standardna igra postaje vremenom dosadna, i svi ce se u tome sloziti samnom... Ali povremeni neuobicajni sex moze da probudi mnogo davno zaboravljene strasti, zar ne?

Slazem se za to ali ovde pricamo o mastarijama, koje nekad umeju da budu hmm i malo cudne..zar ne? Necemo ih valjda bas sve isprobati?..

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
2 sekretarice u izuzetno kratkim suknjicama u sred firme sa zatvorenim shalonima. buka spolja buka iznutra.

Krevet sa cvetovima lotosa. U njemu Japanska gejsa

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
2 sekretarice u izuzetno kratkim suknjicama u sred firme sa zatvorenim shalonima. buka spolja buka iznutra.
Krevet sa cvetovima lotosa. U njemu Japanska gejsa

To bas i ne mora biti "fantazija". U neku ruku moze biti i izvodljivo [na neki nacin, jedino sto bi Japanku mogla da zameni Kineskinja jer invazija Japanaca jos nije dosla u Srbiju]. A ova prva teza sa sekretaricama je i vise nego izvodljiva ako si direktor neke jake ["na nivou"] privatne firme.

**Za Igortehno** Skora sam citao neki clanak gde je ljubavnicima bila sjajna fantazija da skacu sa ormara jedno na drugo ili da imaju seks na terasi bez zastitne ograde i sve tako neke ekstremne ideje. Mozda ce se tebi ovo svideti ali meni je bilo muka [zamisli posledice ako promasis prilikom skakanja ili ako padnes sa terase]

Natrag