Šta je novo?

Ovo su tajne najboljih ljubavnika: Otkriju se brzo, a presudne su za dobar seks

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.818
Ovo su tajne najboljih ljubavnika: Otkriju se brzo, a presudne su za dobar seks

Šta čini dobrog ljubavnika i koje veštine mora da poseduje da bi poneo tu laskavu titulu, otkrila je seksualna terapeutkinja Trejsi Koks. Istakla je da se već tokom prvog seksa sa određenim muškarcem otkrije da li je on dobar ili loš u krevetu.1) Ne hvali se da je najbolji ljubavnik

Trejsi, koja je napisala broje knjige o seksu i vezama kaže da muškarac koji je zaista dobar ljubavnik nikada za sebe to ne govori.
Dobre veštine u seksu i uobraženost ne idu zajedno. Stručnjak kaže i da hvalisanje umanjuje učinak u krevetu po automatizmu: žena od muškarca koji se hvali uvek očekuje više od onoga što on može da pruži!

2) Ne misli samo na svoje zadovoljstvo

Dobar muškarac je uvek i velikodušan i ne misli samo na vlastito uživanje. Uz to, sebičan muškarac retko dobije drugu šansu od žene, pa je to razlog više da na sebičnost u krevetu zaboravi.

3) Iskreno upućuje komplimente

Muškarac kada ženi govori lepe reči, to bi trebalo da čini iskreno. Bez skrivenih namera. Zbog čega je ovo važno? I laž se brzo otkrije i vrati se kao bumerang, a reputaciju vrhunskih ljubavnika imaju samo oni koji sa ženama imaju odnos bez laži.

4) Ispunjava želje partnerke, ne shvata ih kao "uvredu"

Postoje muškarci koji incijativu žena smatraju uvredljivom, a ispunjavanje njenih "naredbi" skoro kao poniženje. Muškarac koji ima otvoren odnos prema seksu njeno "brže" i "niže" gledaće na potpuno drugačiji način.

5) Ne izbegava oralni seks

Trejsi Koks kaže da je orgazam koji žene doživljavaju tokom oralnog seksa jedan od najintezivnijih. Zbog toga muškarac koji želi da zablista u seksu, mora da bude spreman na ovo iskustvo.

6) Ne povlači se nakon seksa

Žene nikako ne vole kada on nakon seksa zbriše. Ustane iz kreveta i nestane. Nekoliko minuta njegove pažnje dosta znači.

(Blic Žena)
 
Bazlik

Bazlik

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.863
Pa ovo bre mene ovde opisali, mora da me nekako spijuniraju. Jedino ovo pod stavkom pet nisam ja, to je sigurno namerno dodato da me diskredituju na forumu. Ovo pod tom stavkom je opasno, moze coveku od tih silnih dlaka da se umaljavi lice i da se pretvori u vukodlaka. Znaci promeni mu se taj genetski lifting, a i opasno je kad odete kod Kacavende da se ispovedate posle, moze da mu pripadne muka u onoj kucici za ispovest dok drzeci djoku slusa mase umilne snebovske pricice. Ako vec recimo mora da odete na ispovest kod njega upotrebite lazno ime, recimo Karlos, Stavros itd, da on pomisli da ste dosli na ispovest kao mafijaski kum, pa da pripremi i on covek pistolj da se brani.
Salim se, ..kad ulazite na ispovest samo stavite ono preko oci kao Betmen i obucite lateks kombinezon, i kad vas pitaju sta je ovo, ..vi tupkajte sa nogama u mesto i kazite da ste bili kod moji.
Hehe, salim se opet, ajdemo za ozbiljno, ..kad idete recimo na tu ispoved zbog ovog lizanja, najbolje je da idete premaskirani u zenu, a da se razgovor obavi u kolima na nekoj duzoj relaciji, prema recimo nekoj banji. E tu cete imati dovoljno vremena za razgovor, ali gledajte da vam perika ne sleti za glave, kad vas ovaj grabne za prnjicu ko malog prasica. A i redno je da dok jedan drzi volan drugi drzi bar menjac, jer su ovi moderni menjaci malo zeznuti i posao mora da se obavi strucno i u cik`cak.
Ajd zdravo, malo smo se nasalili i laku noc.
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.818
Hvala, Baz, još nisam čula zanimljivije opravdanje za izbegavanje oralnog seksa.
Nego, toliko muke zbog dlačica, a većina nas ih je danas potpuno proterala sa svog tela, hm.
A pritom, naš narod kaže da "rđavoj ovci i njeno runo smeta" pa nešto više ne znam šta da pomislim,vezano za ono da su baš tebe opisali u članku.
No dobro, tvoja stvar. Ako misliš da si dobar, neću da ti podrivam ubeđenja.
Šalim se i ja malo, naravno. ;)
 
Bazlik

Bazlik

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.863
Hvala, hvala draga Crvendac. Spisak mojih dobrih osobina itekako prevazilazi pocetni preview opisan u vom malom prvom clanku. Naravno da ne volim da se hvalim kao sto je i navedeno u prvoj stavci posta, da ne bih podstakao gnev razjarenih muzeva iz propalih brakova, koji nicu kao pecurke posle kise. Ali i sama cinjenica da prozvodjaci vibratora dolaze kod mene po kalup za vestacke penise, govori sama za sebe. Istina je da oni mora to malo da umanje na onim njihovim finalnim proizvodnim modelima, ali se ja ne bunim zbog loce. Po nekoliko poseta dnevno i umakanje u onaj zelatin moze da bude itekako dosadno, nemam mira ni danju ni nocu, dva mobilna udaram od zemlju do sada. Dodje mi da se operisem da mi skinu bar na 18 centimetra, al me stra da ne uspe operacija.
Jedan moj komsija Vidoje, iso da mu smanje, a oni naprave gresku pa mu povecaju testise, cetri puta vece komadjuske mu naduju, pa sad moze da igra divlji kriket sa njima, ne moze ni gace da natne, a kad treba da sedne u mercedes, na sedistu rupu izbusio, ko klozetska solja. Ja mu preporuci da nosi suknju itd, problemi do daske.
E pa hvala vam na ovom lepom i finom razgovoru, lepo smo se izpricali i prijatan dan zeli vam vas clan foruma zlatni Baz.
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.818
Neću da sumnjam da mi ne kažeš da proverim. Sve ti verujem! :D
 
Top