OVO JE NEVEROVATAN LEK ZA INFEKCIJU Doktor ubeđen da će njime izlečiti i koronavirus

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
OVO JE NEVEROVATAN LEK ZA INFEKCIJU Doktor ubeđen da će njime izlečiti i koronavirus

Kliničke studije pokazale rešenje

Limun-i-ruzamrin_1000x0.png


Tradicionalna medicina sada je naglo dala priznanje vitaminu C, a evo i zašto.

Sepsa je po život opasno stanje uzrokovano sistemskom infekcijom koja izaziva preteranu reakciju tela i pokreće prekomerni i krajnje destruktivni imuni odgovor.

U nedostatku pravovremene dijagnoze i lečenja, sepsa može izazvati otkazivanje organa i smrt.

Dobra vest je da se pokazalo kako velike doze vitamina C sa hidrokortizonom i tiaminom značajno povećavaju šanse za preživljavanje.

Ovaj način lečenja sepse razvio je dr Pol Marik, lekar iz Istočne Virdžinije. Njegova retrospektivna studija je pokazala da kombinacija ovih lekova i adekvatno davanje leka u intervalima smanjuju smrtnost sa 40 na 8,5%.

Važno je napomenuti da ovo lečenje nema nuspojave i jeftino je, lako je dostupno i praktično nema rizika.

Dve hiljade i devete godine vitamin C je bio spasonosni lek protiv jakog svinjskog gripa. Pre toga, mnoga istraživanja pokazala su korist vitamina C protiv raznih vrsta infekcija.

Virusna pneumonija je opasno stanje sa lošom kliničkom prognozom.


Vitamin C, takođe poznat kao askorbinska kiselina, ima antioksidativna svojstva. Kada dođe do sepse, oslobađanje citokina izazvano time se aktivira, a neurtofili se nakupljaju u plućima, uništavaju alveolarne kapilare.

Rane kliničke studije su pokazale da vitamin C može efikasno sprečiti ovaj proces.

Prema doktoru Ronu Haningejku, vitamin C je neverovatan lek za infekcije. Ovaj lekar smatra da tradicionalna medicina zanemaruje ovaj lek iz razloga jer je on jednostavan vitamin, mada je zapravo moćan oksidant koji uklanja patogene kada se uzme u velikim dozama.

Ovaj doktor je ubijeđen da će vitamin C izliječiti i koronavirus, s obzirom da se njime uspješno tretira sepsa, prenosi portal Econet.ru

Izvor: ALO!
 
Natrag
Top