Šta je novo?

Ovo je mladić koji je sa 160 na sat odneo tri života

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.324
Ovo je mladić koji je sa 160 na sat odneo tri života
Radio 021/J.Babić | 09. 06. 2014. - 17:44h |
Despot Vranić (21) koji je juče u Novom Sadu usmrtio Milicu Ležimirac, Vladicu Matović i Aleksandra Marića, vozeći svoj “audi” 160 na sat, danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

479835_novi-sad-despot-vravic_f.jpg

Despot Vranić
Kako saznajemo, Vranić je zahvaljujući vazdušnim jastucima zadobio samo lakše povrede, koje su mu sanirane u Urgentnom centru. Iako je posle ukazane pomoći i davanja izjave pušten kući, tužilaštvo se predomislilo i naredilo njegovo privođenje.

Vranić je potom uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon današnjeg saslušanja tužilac će odlučiti da li će Vranić biti zadržan u pritvoru ili pušten na slobodu.


Novosađani koji poznaju Vranića kažu da je voleo brzu vožnju, što se može zaključiti i na osnovu fotografija koje postavlja na svom Fejsbuk profilu. Na jednoj od njih vidi se brzinometar njegovog “audija” koji pokazuje da u tom trenutku vozi 290 kilometara na sat, kao i njegov komentar ispod te slike da automobil ne može da razvije veću brzinu od te.


Tragične noći Vranić je navodno viđen na Mišeličkoj petlji u Sremskoj Kamenici, gde se redovno okupljaju ljubitelji brze vožnje, odakle se najverovatnije kasnije uputio ka Bulevaru oslobođenja, u kom je naleteo na “golf 5” u kom se nalazilo troje poginulih.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.324
despot-vranic-brzina-auto-udes-sudar-novi-sad-foto-fb-1402261288-512087.jpgNOVI SAD- Despot Vranić (21), mladić koji je prošle noći svojim audijem usmrtio tri osobe u Novom Sadu, na svom Fejsbuk profilu se hvalio vožnjom od preko 260 kilometara na sat!

Do teške i nezapamćene nesreće došlo je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevarom Cara Lazara, na semaforu kod Merkatora. Kako nezvanično saznajemo vozač audija imao je preko 1,1 promila alkohola u krvi, a inače vozilo se kretalo brzinom preko 160 km/h.

Smrtno su stradale su dve devojke i jedan mladić, svi stari po dvadeset godina, kada su se vraćali sa proslave pet godina male mature.

Voleo brzo da vozi
Na fejsbuk profilu ovog mladića vidimo da je voleo brzu vožnju. Pored fotografija na motociklu, Vranić je postavio i fotografiju iz svog „audija“ s puta Novi Sad - Beograd, dok merač brzine pokazuje da vozi 290 kilometara na sat. U komentarima ispod slike čak je objašnjavao prijateljima da auto ne može da ide brže od toga. Pojedini Novosađani tvrde da su sporne večeri Vranićev auto videli na Mišeličkoj petlji u Sremskoj Kamenici, koja je okupljalište upravo ljubitelja brze vožnje. U jednom delu petlje, koja je zatvorena za ostali saobraćaj, svakog vikenda se mogu videti brojni „nafrizirani“ automobili i motocikli, čiji vlasnici se međusobno trkaju.
 
Poslednja izmena:
Top