Ovisnost o Facebooku

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Alt + F4

Greške
Sledeće greške su se desile prilikom slanja
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Član
Učlanjen(a)
26.08.2010
Poruka
103
Ima, sad ti je to glavna atrakcija, FEJS :D
Bokić. Nemam vremena tražiti po forumu sličnu temu, ali danas sam ćuo zanimljivu tvrdnju crkvenih krugova: mladi više nisu ovisni o alc., drogi, sexu, duhanu već o Facebooku ??? Ima li u tome istine? wacko2

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ne možeš biti zavistan od fejsa....fejsbook je postala potreba jer je to mesto gde ljudi koji nemaju vremena ni volje da se druže na drugačiji način tim putem komuniciraju, saznaju štošta o prijateljima, upoznaju nove, pronadju izgubljene ili zaboravljene drugove iz škola i slično. A tu su i igrice.....čak što više mnogi samo zbog tih igrica i vise na fejsu posebno tipa pokera gde se u isto vreme može i četovati. Tako da....

Sa tom namerom je i napravljen FB da sastavi rastavljene ( Hudini) prijatelje itd. Ali to je postalo leglo bolesnika, pedofila i manijaka. Kod mene na poslu je tuca ko ce da sedne za komp da vidi sta ima na FB, uzas. Neki idu tako daleko da putem telefona izlaze da vide ko je sta postovao doslovce spavaju tamo. Nema nista gore kad neko sve svoje podatke i slike drzi na izvolte............ma bolje da cutim, a posle im je djavo kriv. .Sta reci a ne zaplakati.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
Ne možeš biti zavistan od fejsa....fejsbook je postala potreba jer je to mesto gde ljudi koji nemaju vremena ni volje da se druže na drugačiji način tim putem komuniciraju, saznaju štošta o prijateljima, upoznaju nove, pronadju izgubljene ili zaboravljene drugove iz škola i slično. A tu su i igrice.....čak što više mnogi samo zbog tih igrica i vise na fejsu posebno tipa pokera gde se u isto vreme može i četovati. Tako da....

sasvim si u pravu:))))

Član
Učlanjen(a)
11.07.2010
Poruka
37
Ideja FB je ok,ako se drzimo toga da tu uspostavimo kontakt sa ljudima koje dugo nismo videli,koji su u inostranstvu... U jednom trenutku sam razmisljala da napravim profil zbog nekih prijatelja koje ne vidjam cesto,ali mali pogled na FB preko sestrinog profila i nema sanse. Kao sto neko gore napisa to je leglo pedofila,manijaka ... Klinci koji do juce nisu znali nos da obrisu pisu i postavljaju tamo takve gluposti,da mi je muka i pomisliti na to.

Natrag