OVI njegovi potezi podižu NJENU želju za seksom: Kada se on ovako ponaša, ona ga najviše ŽELI!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
OVI njegovi potezi podižu NJENU želju za seksom: Kada se on ovako ponaša, ona ga najviše ŽELI!

Postoje određeni oblici ponašanja muškaraca koji pojačavaju želju njegove partnerke za seksom. Izdvojila ih je Holi Riordan koja godinama piše na temu muško-ženskih seksualnih odnosa.

GZKktkqTURBXy85ZDA0NTY2MTc3NmYzY2ViZTg5NTJkNzdkNmY1OTU2OS5qcGVnkZMCzQKeAA1620e8119e25e725.jpg


Holi kaže da seksualni poriv žena pojačava kada on:

- flertuje sa njom tokom celog dana: ovo je važno. Žene mnogo uzbuđuje višečasovno pružanje pažnje, od slatke jutarnje poruke do nežnih popodnevnih pogleda koji finalnu završnicu imaju u spavaćoj sobi.

- kada se trudi oko predigre: i kada dođe vreme za seks, žene makar veliki broj njih, ne voli da se sve odigra brzo već da finale ima uzbudljivu uvertiru oko koje on treba da se potrudi.

-govori slatke reči: žene uživaju u onim bezobraznim, ali vole i one slatke reči, izlive nežnosti. Ova druga vrsta ponekad ume da deluje kao jači afrodizijak od prve grupe.

- budite romantični: svoju romantičarski duh pokažite i malim gestovima. Žene vole sitne poklone, prigušeno svetlo, laganu muziku.

- zavodite je kao prvog dana: imajte na umu stalno ovaj savet kako strast među vama ne bi izbledela.

- stavite svoj najbolji parfem: žene pažljivo posmatraju svog muškarca, a pored čula vida u onim intimnim momentima veoma je aktivno i njihovo čulo mirisa. Mnogo je razloga da muškarac stavi njen omiljeni parfem.

- zamenite je u kućnim poslovima: tako ćete joj dodatno pokazati svoju pažnju, ai ona će biti raspoloženija i odmornija za seks.

- budite džentlmen: naklonost prema njoj pokažite i malim-velikim džentlmenskim potezima.

-neka se oseća posebno: bitno je i da joj stavite do znanja da je ona za vas najlepša i najbolja na svetu, da vam je važna zbog svih stvari, a ne samo zbog seksa.

- ne zaboravite masažu: uzbudljivo poput seksualnih odnosa za nju može biti i masaža. Priuštite joj to zadovoljstvo, pre ili posle akcije.

- i vi se potrudite da zablistate: odaberite veš koji vam najbolje stoji. Kada bude videla da vam je stalo i kakav vizuelni utisak ostavljate na nju, postaće još zainteresovanija za intimne odnose.

J.M.
(Blic Žena)
 
Natrag
Top