OVAKO TO RADE KRALJICE ZA MAŽENJE: 15 načina da skroz izludiš muškarca u krevetu

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
OVAKO TO RADE KRALJICE ZA MAŽENJE: 15 načina da skroz izludiš muškarca u krevetu

seks-11-2-640x492-640x4458db421788661177d.jpg


15 načina da skroz izludiš muškarca u krevetu: Dodirnite mu prostatu, uši, nožne prste i zapalićete njegove tačke ključanja…

Neka njegovo telo gori pod vaših prstima i usnama. Priuštite i sebi i njemu vrhunsko zadovoljstvo, zbog kojeg će vam seks biti nezaboravan. Neka vaše ruke i jezik opipaju njegov puls i nateraju ga da vas moli da ne prestajete.

1. Područje iza ušiju

Dodirivanje, lagani pritisak i nežni poljubac u predelu iza ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva, a vaš muškarac će nakon ovog otkrića uvek želeti istu takvu predigru.

2. Uši

Muškarci obožavaju da osete vaš jezik i dah u uvu i to je čista hormonska reakcija. Uvo se smatra jednom od ključnih erogenih zona. Poljubac i nežni pokreti preko hrskavice pravi su pogodak, ali slobodno možete jezikom prodreti i malo dublje, ako vidite da to tera vašeg partnera da stenje i jedva dolazi do daha.

3. Gornji deo vrata

Lagano dodirivanje ovog dela tela, gde počinje kosa vodi ga u ekstazu. Kako je to vrlo osetljivo mesto, iz razloga što je koža tanka i glatka sa brojnim nervnim završecima, on se prosto izgubi svaki put kada rukom pređete njegov gornji deo vrata. Zato, lagano prstima milujte ovo erogeno mestu i odmah ćete primetiti reakciju.

4. Unutrašnjost podlaktice

Idealno lokacija za romantične i lagane dodire, što uključuje vrhove jagodica prstiju, koji će probuditi strasti. Ovaj deo tela ne trpi snažne i površne dodire, pa ako nemate živaca, radije preskočite ovu zonu.

5. Vrat

Nisu samo žene omađijane kada im neko dodiruje ili ljubi vrat. Pravilan dodir ovog dela tela može vašeg partnera u trenutku osloboditi napetosti. I lagani, ali nežan ugriz je prava stvar, jer on poziva na blud i divlju strast.

6. Gornja usna

Ovo je definitivno najosjetljiviji deo lica. Probajte sa nežnim poljupcima i laganim grickanjem, što će probuditi vatru i potpuno ga izludeti.

7. Bradavice

Kako kod žena, tako i kod muškaraca, bradavice se smatraju jednom od najsnažnijih erogenih zona. Postavite dlanove na partnerove grudi i započnite igru sa bradavicama. Neka se kotrljaju pod vašim prstima i jezikom najpre sporo i nežno, a potom pojačavajte ritam ako vidite da to njega izluđuje.

8. Dlanovi

Zavodite ga očima i ostvarite taj dubinski kontakt dok laganim i nežnim dodirima pratite linije dlana, a on će poželjeti da vas pojede u krevetu. Ovo iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti, kada je nemoćan.

9. Ljubavna staza

Linija između pupka i stidne zone zove se ljubavna staza. Stavite dlanove na njegov stomak i kružite, prvo snažno pa sve sporije te polako spuštajte dlanove. Ova zona je izuzetno osetljiva pa pogrešan potez može izazvati bol.

10. Unutrašnjost butina

Ova zona je nešto veća i tu su najosetljiviji završeci živaca. Nežan dodir prstima ili jezikom budi sva njegova čula. Namažite dlanove losionom ili mlekom za masažu i masirajte taj deo, varirajući intenzitet i brzinu pokreta, ali uvek u istom pravcu – odozdo prema gore.

11. Kolena

Za muškarce je seksi čak i ako im žena samo stavi ruku na koljeno (kao priznanje da ga želite). Kolena prvo lagano mazite, da biste pobudili nervne završetke, zatim prstima polako prelazite preko celog područja.

12. Iza kolena

Ovde je smešten pravi vulkan strasti. Područje iza kolena polako prelazite prstima odozgo na dole. Taj skriveni dragulj muške senzualnosti uvek je zapostavljen, zato ga alarmirajte i učinite da on potone u oazu seksualnog naboja.

13. List

List je mišić, vrlo osetljiv na dodire, jer je pod stalnim pritiskom. Masirajte ga po celoj površini, ali pokušajte da budte što nežniji, kako ne biste preterali sa emocijama i strašću.

14. Članak

Ovaj deo je u seksu njegova Ahilova peta. Koža je tu vrlo tanka i osetljiva, a vaš zadatak je da pratite nežno tetivu koja ide od zgloba pa sve do lista.

15. Stopalo – da skroz izludiš muškarca

Stopalo je prava karta živaca, koja deluju na ceo organizam. Treba pronaći pravu tačku i priuštićete muškarcu osećaj sličan višestrukom orgazmu. Snažna masaža tabana preko cele dužine, takođe, će mu pružiti pravo zadovoljstvo.

(zadovoljna.hr)
 
Natrag
Top