Ovako izgleda sasvim običan dan napuštenog psa!

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.549
Ovako izgleda sasvim običan dan napuštenog psa! (VIDEO)
IZVOR: B92
Grupa aktivista za prava životinja pronašla je na ulici napuštenog psa. Umesto da ga, kako to obično biva, sklone s ulice, odvedu veterinaru i smeste na sigurno, volonteri su psu na glavu prikačili kameru.


1795703720554c959e7bcec663420764_orig.png

YouTube Printscreen



Iako su se pojedini ljubitelji životinja tome protivili, volonteri su kazali da za to imaju vrlo dobar razlog! Ukoliko imalo volite životinje, ovaj video koji je pas snimio nateraće vam suze na oči...

Organizacija World For All Animal, sa sedištem u gradu Mumbaju u Indiji, želi da svetu pokaže kako izgleda jedan savim običan dan u životu napuštenog psa, zbog čega su mu i okačili malu kameru oko vrata.

Ono što je pas zabeležio ne samo da će vas ostaviti bez teksta već će vas naterati da dobro razmislite o tome koliko je težak život napuštenih životinja.

Osim što je jeo hranu iz kontejnera, pio vodu iz bare i trpeo udarce i šikaniranja prolaznika, ovaj četvoronožni reporter na najobjektivniji način pokazaće vam kako izgleda svakodnevica napuštenog psa.

"Ovaj video ima za cilj da navede što više ljudi da saosećaju sa životinjama sa ulice i pomognu im da se izvuku iz pakla koji sa sobom nosi život beskućnika", kažu u organizaciji "World For All Animal".

Ukoliko ste u mogućnosti, već danas nahranite, napojite ili čak udomite napuštenu životinju!

Gledanje ovog videa će vam pomoći da donesete takvu odluku!

 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.549
Do sad smo usvojili i udomili pa barem 4 psa,koji su lunjali po kraju,smatrali su,komšiluk,da su "opake" zveri........
 
Natrag
Top