Otvoren "Super Vero" na Voždovcu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Otvoren "Super Vero" na Voždovcu[/h]




Beograd - Grčki trgovinski lanac Veropulos otvorio je danas u beogradskoj opštini Voždovac maloprodajni objekat u koji je investirano 1,2 miliona evra.


145181-otvaranje-vera2.jpg



Supermarket u kome će posao dobiti 60 radnika je peti po redu u Beogradu i drugi na Voždovcu, a prostire se na površini 1.400 kvadratnih metara i u ponudi ima oko 25.000 proizvoda.

Otvaranju je prisustvovao ministar trgovine Rasim Ljajić. On je istakao da će otvaranje supermarketa biti najveća dobit za kupce, jer ovakve investicije znače još bolju ponudu i pristupačnije cene dostupne najvećem broju potrošača.

Ljajić je poručio da će Srbija i dalje raditi na liberalizaciji tržišta i stvaranju povoljnog ambijenta za dolazak drugih trgovinskih lanaca, pojednostavljivanje procedura i dobijanje dozvola.


On je rekao da se raduje otvaranju svakog radnog mesta u Srbiji, ukazavši na značaj 50 miliona evra investicija koje je grčki Veropulos investirao u proteklih 10 godina od kada posluje u našoj zemlji.

Ljajić je naglasio da je to značajno za našu poljoprivredu i prehrambrenu industriju, jer će rafove trgovina puniti i domaći proizvodi ne samo u Srbiji, već i u zemljama u kojima Veropulos ima svoje objekta.


Ljajić je napomenuo da je u trgovinskim lancima u Srbiji zaposleno 24.000 radnika.


Izvor:
24sata.rs
 
Natrag
Top