Šta je novo?

Otvoren hotel Metropol Palas

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Otvoren hotel Metropol Palas


Izvor:
Blic.rs
Beogradski hotel Metropol Palas, otvorio je danas vrata za prve goste kojima je na raspolaganju lobi, lobi bar, restoran, banket sala, kao i spratovi sa sobama u glavnoj zgradi, saopšteno je iz tog hotela.


272121_hotel-metropol-01foto-mitar-mitrovic_f.jpgGeneralni menadžer hotela Gerasimos Perdikaris je izrazio uverenje da će Metropol Palas ponovo biti mesto u kojem će se Beograđani, ali i ljudi iz celog sveta rado sretati, družiti i uživati u onome što im pruža.

U kompletno renoviranje uloženo je više od 40 miliona evra.

Menadžer za odnose sa javnošću hotela Metropol Palas Jelena Đaković kaže da grupa od oko 80 Bugara već od danas boravi u ovom hotelu, koji je u vlasništvu Šeraton hotel Sofija Balkan.


U ovom trenutku, u hotelu sa pet zvezdica na raspolaganju je 130 soba u glavnoj zgradi sa 10 spratova, dok će ostali kapaciteti, među kojima je još oko 110 soba u aneksu, biti završavani sukcesivno narenih nekoliko meseci, navela je ona.


272122_hotel-metropol-02foto-mitar-mitrovic_f.jpg- Noćenje za dve osobe u jednoj od standardnih soba je 245 evra, a u planu je veliki broj paketa i promocija kako bi građanima omogućili da u hotelu uživaju i na neke druge načine - kazala je Đaković.

Kada je reč o kategorizaciji soba, ona je rekla da se ona kreće od klasične dvokrevetne strukture pa do predsedničkog apartmana, kao i da će biti nekoliko specijalizovanih apartmana uređenih u duhu određene epohe, dodavši da će taj širok raspon zadovoljiti svaki ukus i potrebu gosta.

Metropol je projektovan tako da ima najveći banket prostor u Beogradu, predviđen za sve vrste dešavanja, od velikih konferencija i sajmova, do venčanja i proslava svih vrsta.

Brojni velikani, državnici, političari, svetski poznati glumci, reditelji, filmske dive i muzičari koji su bili redovni gosti hotela Metropol obeležili su 55 godina dugu i bogatu istoriju.

Imena poput Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luj Armstrong, Kirk Daglas, Robert de Niro i brojni drugi samo su neki koji su učestvovali u oblikovanju duha ovog hotela.

 
Top