Otkrivenje kara bozja -apokalipsis ili bozje spasenje u vecni zivot?????

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
Do svoje 32g a sad imam 42g nisam izucavao bibliju ali sam verovao u boga od kako znam za sebe i zbog
toga sam imao probleme u skoli u KJ. Isao sam po crkvama sa roditeljima ali nista tamo nisam naucio osim da se klanjam ikonama i da ljubim popu ruku. Ali sad to nije vazno ono sto hocu da vam kazem i da se podelim svama ovde na forumu je za mene veoma vazno.
Kako sam poceo da studiram bibliju evo kako.
U 32g mi se usnio san o otkrivenju o kome ja nisam imao blage veze,nesto meje nateralo,a ja tada nisam znao sta a sada znam da je to bio gospod! nabavio sam bibliju u pravoslavnoj crkvi i poceo da citam otkrivenje kad sam procitao otkrivenje bio sam sokiran jer sam tamo procitao o mom snu na 80% tacnih podataka iz otkrivenja zasto kazem na 80% zato sto je u snu bilo i licnih dozivljaja u otkrivenju tj sta ce biti samnom.Od tog dana ne odvajam se od biblije ona je za mene,slovo bozje ,zivot,razum,mudrost,smisao zivota itd.

Eto ja sam vam ukratko opisao moju biografiju a vi sad prokomentarisite ovu temu.

Unapred hvala za druzenje na forumu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Apokalipsa će biti ali i spasenje za one koji Ga čekaju i tvore dobro. Posebno je to istakao Danilo i Isaija i naravno najupečatljivije i najdetaljnije u Otkrivenju koje je kao cijela knjiga posvećeno tome. Takođe 1. Solunjanima. Brojni tekstovi u Bibliji proriču zadnje događaje i kraj svjetske istorije pod grijehom. Evo da nađete, mada već mnogi članovi foruma znaju gdje se to nalazi. (Danilo 7,9-10 Malahija 3,16 Otkrivenje 20,12 Propovednik 12,14 Matej 12,36-37 Danilo 7,13 1. Solunjanima 5,2-9 Otkrivenje 16,15 i brojni drugi tekstovi u Bibliji)

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
ZA tripa 41
da tripo ja mislim da ces ti naslediti zivot vecni samo tako nastavi vidi se da si izvrsni poznavalac biblije.

pozdrav za sada od FAKY

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ко умножава знање умножава и муку. Јер ми је све теже и све боље видим колико сам грешан. Али чистота расте. Свакако да оно што пише у Откривењу и другим књигама Библије биће. Многе су ствари већ погођене тј. десиле су се. Позд. А надам се да ћу бити горе. У споро ми отвара линк, ајд када други пут отворим рећи ћу ти мишљење. Стар ми је комп. па споро отвара.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
ZA TRIPO 41 moguce je za peko samo mi se tako ucinilo, citaj ovo sto sam ti postavio u gornjem postu sta mislis o tome istina ili ne.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
FAKY

Dobra ti je ova tema ali ovo je za pismene a ne za nepismene,njih interesuje sve u zivotu samo ne otkrivenje i vecni zivot,
Kao u vreme noja jeli,pili,kurvalise,ubijali,pljackali itd.

Znas kad ces ti da dobijes odgovore na ovu temu na sveti nikad a mozda ni tad.

Znas ovde su svi neki doktori istorickih i bibliskih nauka,ima neki nemogu da kazem a neki nevide dalje od nosa.

Ja za sad samo pratim teme moram da izucim svakog od njih a onda kad im roknem svoju doktrinu ima da ih rasturim.

samo polako tebra. CAO

Mnoge interesuje samo tv,film,disko kafane itd.A sta se desava po svetu bole ih tuki.

A najvise od svega ih interesuje lova tebra lova,akad imaju lovu sta ce im bog seti se kamile i iglene usi sto je isus kazao.

Onaj tekst u#3 postu je boli glava iskreno receno nisam znao za tu foru.
Sad mi je jasno sad imam pretstavu u glavi o svemu tj o njihovom djavokskom planu

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Dobar je i poučan link.

Za faky
Ne znam faki nisam te najbolje razumio. jel onaj gore prvi post? Njega sam pročitao, mislim da nemam šta dodati.

Ali baš sada se najviše govori o miru, a u Bibliji ima zanimljiv tekst koji baš govori o tome 1. Solunjanima 5,2-9 Stvarno Biblija je knjiga nad knjigama.

Natrag