Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Otkrijte koji znakovi zodijaka su pravi majstori u ljubljenju, a koji NEMAJU POJMA šta rade

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Otkrijte koji znakovi zodijaka su pravi majstori u ljubljenju, a koji NEMAJU POJMA šta rade

Postoje razne vrste poljubaca i svaka od njih znači nešto drugačije. Takođe, svi mi ljubimo drugačije, a jeste li svesni da na to utiče i horoskopski znak?Ovan
Oni su veliki inicijatori, harizmatični su i uvek održavaju stvari svežim. Oni će vas iznenaditi svojim nenajavljenim, strasnim poljupcem. Jednostavno ćete znati kada vas Ovan poljubi.

Bik
Bikovi su veoma fokusirani, vredni i uvek puni novih ideja. Oni ljube sa dodatnom strašću. Gledaće vaše lice, udisati miris vašeg parfema, dodirivati vašu kosu, a kada vas poljube, izgubićete tlo pod nogama.

Blizanci
Oni veoma brzo razmišljaju i odlični su za komunikaciju. Blizanci će vas bombardovati sitnim poljupcima, a kada budete želeli da im uzvratite, pobeći će od vas sa osmehom. Njima ne morate najaviti poljubac, oni ga svakako jedva čekaju!

Rak
Rakovi žive oslanjajući se na svoj instinkt, a veoma brinu o svojoj porodici i prijateljima. Rakovi će imati problem da sklone svoje usne sa vas, jer jedino što oni zapravo žele, jeste da vas ljube.

Lav
Lavovi su drski, hrabri i impulsivni. Pošto vole da budu u centru pažnje, oni neće imati problem sa tim da ih strasno poljubite u javnosti. Oni će vas ljubiti baš onako kako želite i neće odustati dok ne počnete da vrištite kako želite još.

Devica
Device nisu savršene, ali one teže savršenstvu. Ono što ih čini uspešnim u njihovoj karijeri jeste obraćanje pažnje na detalje. Kada vas Devica ljubi, ona će vas potpuno okružiti svojim telom, a onda će vas ljubiti do iznemoglosti.

Vaga
Vage vole lepotu i umetnost. Imaju odlične socijalne sposobnosti, što znači da ako ste predmet njihovog interesovanja, možete očekivati zavodljive poglede gde god da se nalazite. Vaga će vas ljubiti veoma intenzivno kada ste sami.

Škorpija
Postoji razlog zbog kog su Škorpije poznate kao najstrastveniji horoskopski znak. Škorpije kada ljube, ne ljube samo usne, već ljube svaki delić vašeg tela različitom tehnikom.

Strelac
Strelac je poznat kao najzanimljiviji i najzahvalniji ljubavnik, jer oni uživaju kada je njihov partner zadovoljan. Oni će vas obasipati poljupcima i komplimentima ukoliko misle da to želite.

Jarac
Jarčevi su odlični u rešavanju problema, dobri su u čuvanju tajni, odlični su partneri i prijatelji za ceo život. Pokušaće sve da saznaju o vama, te se nemojte začuditi kada vas poljube u vrat, a niste im rekli da to volite.

Vodolija
Vodolije su nekonvencionalne, neobične i vole umetnost. Oni vas neće slučajno poljubiti. Potrudiće se da naprave romantičnu atmosferu uz sveće i savršenu muziku. Prvo će početi nežnim i kratkim poljupcima, koji će nakon nekog vremena postati strastveniji.

Ribe
Poznato je da su Ribe maksimalno posvećene partneru i prijateljima. Kada vas Riba ljubi, ona će vas privlačiti sve bliže i bliže. Ponekad se toliko predaju strasti da će vas čak i grickati.

(Fokuzz.com)
 
Top