Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
6
@drna Druze jel bi mogao da mi posaljes tvoj sys.txt posto kazes da su nam identicne navigacije pa da probam tako i ako moze neki link gde bi skinuo karte here 2019 . Pozdrav

Evo ja ti pišem kako to stoji kod mene.
Shell si dobio i Kopca ti je pojasnio za ikonu Primo3.
Za drugu ikonu Becker navigaciju ja sam uradio sledeće skinuo sa strane 1 Becker Revo 2 (480x272), bekapovao sve sa resident flasa i obrisao, i tu stavio revo 2.
Iskopirao sam ceo sys fajl iz Promo3 da mi bude isti kao za revo 2 na rootu resident flasa, jer mi je tako rešen problem sa osvetljenjem i ostalo sve radi ok.
E sad na SD kartici (vidi kako je kod mene raspored) tu uđi u Minishell -> SetPath -> Navigation.ini pa tamo gde piše #### Becker#### i Command zadaj mu tvoju putanju, kod mene je to Command = \ResidentFlash\iGO8.exe.
Tu su i slike pa isprati.

Prilozi

• 1.png
    1.png
    7,7 KB · Pregleda: 22
  • 2.png
    2.png
    45,7 KB · Pregleda: 25
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
6
Evo ja ti pišem kako to stoji kod mene.
Shell si dobio i Kopca ti je pojasnio za ikonu Primo3.
Za drugu ikonu Becker navigaciju ja sam uradio sledeće skinuo sa strane 1 Becker Revo 2 (480x272), bekapovao sve sa resident flasa i obrisao, i tu stavio revo 2.
Iskopirao sam ceo sys fajl iz Promo3 da mi bude isti kao za revo 2 na rootu resident flasa, jer mi je tako rešen problem sa osvetljenjem i ostalo sve radi ok.
E sad na SD kartici (vidi kako je kod mene raspored) tu uđi u Minishell -> SetPath -> Navigation.ini pa tamo gde piše #### Becker#### i Command zadaj mu tvoju putanju, kod mene je to Command = \ResidentFlash\iGO8.exe.
Tu su i slike pa isprati.

Prilozi

• SYS.txt
    3,2 KB · Pregleda: 5
Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
@drna
@kopca
Evo uadio sam sve po detaljnom opisu Drne,kopirao Revo2(480x272) i sve ostalo po uputstvu, sada mi podize Minishel i kada idem na becker sve radi OK, ali kada pokusam iGO nece da ga pokrene trazi reset na fabricka podesavanja mada i kad potvrdim na ok nista se ne desava, e onda kada kliknem na becker dobijem istu poruku i kada potvrdim na ok krene reset i podesavanje iz pocetka . Evo saljem vam slike kako to izgleda,primetio sam da kod Drne na SD kartici postoje jos 3 fajla pored foldera koja ja nemam (autorun). U Primo3 sam kopirao folder content izvadjen iz "iGO_Primo_2.4_v9.6.13.405512 - 18JUN2014_HONDA_Civic_Reborn" kako je Kopca rekao.
Mozda sam vam vec naporan u svakom slucaju Hvala. Pozdrav

Prilozi

• IMG_20200807_133144.jpg
    IMG_20200807_133144.jpg
    114,3 KB · Pregleda: 23
  • root resident flasa.jpg
    root resident flasa.jpg
    55,2 KB · Pregleda: 19
  • root SD kartice.jpg
    root SD kartice.jpg
    9,5 KB · Pregleda: 13
  • sadrzaj u Primo 3.jpg
    sadrzaj u Primo 3.jpg
    32,5 KB · Pregleda: 24
Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
@kopca
@drna
Sad sma primetio da na SD kartici u folderu Primo3 nemam folder licence, kada sam ga dodao (kopirao iz resident flasa ) sad kada hocu da pokrenem iGO dobijam sledecu poruku,saljem sliku,stvarno vise nisam pametan,nocas sam do 4 ujutru pokusavao :mad::mad::mad::mad:

Prilozi

• IMG_20200807_140257.jpg
    IMG_20200807_140257.jpg
    80,6 KB · Pregleda: 27
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
6
@kopca
@drna
Sad sma primetio da na SD kartici u folderu Primo3 nemam folder licence, kada sam ga dodao (kopirao iz resident flasa ) sad kada hocu da pokrenem iGO dobijam sledecu poruku,saljem sliku,stvarno vise nisam pametan,nocas sam do 4 ujutru pokusavao :mad::mad::mad::mad:

Backup tvojih fajlova pre ovoga, a na ovom linku ti je moj backup sd card i resident-a
Javi šta si uradio

Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
Pitanje
Da li treba da izbrisem komletno resident i da kopiram sa tvog backup-a, to sam probao ali sada iGO radi ali becker nece.

Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
@kopca @drna
Konacno sam uspeo sve da podesim i sve radi kako treba.Izvinjavam vam se,znam da sam bio dosadan,jer bas ne vladam ovom materijom,ali ste mi mnogo pomogli. Jos jedanput veliko HVALA na pomoci.;);)
Pozdrav.

Učlanjen(a)
18.07.2012
Poruka
3
Pozdrav!

Imam nekoliko komada navigon canada 310 od 3.5 inča. Svaka navigacija uhvati satelite samo prvi put po uključivanju, posle neće. Našao sam delimično rešenje preko SirfTech programa gde svaki put moram da odaberem Cold start navigation i onda radi. Da li postoji neko elegantnije rešenje, ili u sys fajlu da se podesi cold start gps-a?

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Te navigone je očito zahvatio 4 april
Ništa više ne znam od tebe, na nekim sam pokušavao sa malim ux programom a zove se calibrate.fix ali na nekim ni to ne radi
Mora se dosta experimentisati sa raznim vrstama iGO8 ili Primo
A i ovo tvoje rješenje je super

Canada 310 nije model uredjaja

Učlanjen(a)
18.07.2012
Poruka
3
Te navigone je očito zahvatio 4 april
Ništa više ne znam od tebe, na nekim sam pokušavao sa malim ux programom a zove se calibrate.fix ali na nekim ni to ne radi
Mora se dosta experimentisati sa raznim vrstama iGO8 ili Primo
A i ovo tvoje rješenje je super

Canada 310 nije model uredjaja
Hvala na odgovoru, probaću i taj programčić, ili eventualno da napišem skriptu za automatsko pokretanje cold start. Pozdrav!

Natrag