Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
@kopca
Tako sam i uradio, odnosno ti si poslao već spremljeno :
[Launcher]
StorageMem=600
MP3Player=\My Flash Disk\Navigator\MP3Player.EXE
AudioManager=\My Flash Disk\Navigator\Audiomanager.EXE
AppName=\My Flash Disk\Launchpad\SystemInformation.exe

[Power]
ResumeTime=200
SuspendTime = 200

Ali opet izbaci ovu poruku

EDIT :
Proradilo je, ne znam u čemu je bio problem, uglavnom, ponovo sam sve ubacio ( na isti način kao i ranije) i proradilo je.

Prilozi

• 20180717_231623.jpg
    20180717_231623.jpg
    888,2 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Pozz, imam NOVU navigaciju GRUNDIG DP1, 4.3 inča prilikom paljenja samo izbaci početni logo Grundig automotive i tako stoji. Napominjem da je nova i da niko nije čačkao oko nje. U početku je palila, malo teže, ali je prikazala klasični meny sa video, audio playerom, gps postavkama, navi path i slično. U njoj je fabrička Dontpanic Mireo navigacija. Ima li iko kakav firmware ili drugi način da je osposobim. Kada ubacim sd karticu ništa se ne dešava. Uredno mi je pc prepozna i vidim samo Dontpanic folder, bez obzira što su uključeni i skriveni folderi.
Unaprijed zahvaljujem.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Klasičan slučaj. Ili je sam memorijski čip defektan (ređe) ili je prsao firmware.
Ali, koliko vidim po sajtu, pritužbe su velike upravo za navedeni problem, prema tome loša serija ugrađenih čipova:
Kod:
https://www.gebruikershandleiding.com/Grundig-DP1/handleiding-5-534318.html
Ne trudi se oko njega, samo ćeš gubiti vreme.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
@Bocky72
Dosta sam u zadnje vrijeme isprobavao Becker krekovane verzije, gdje naravno većina Beckera ima LMU ali valjda nisu to iskoristili na vrijeme, ili moj Becker proffesional 5 koji je imao samo jedno azuriranje i poslije nema sto mi nije baš jasno...

Isprobao sam onaj za 5-icu krek i super radi naravno ako se ubace odgovarajuće licence, prijavljuje da ne rade ftr u Bosni ali kada se napravi ruta upozorava ipak na zabrane.

Da li ovaj krek za 5-icu možda odgovara za Active 6?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Beker je skroz prestao sa ažuriranjem, šteta. Radilo je do određenog datuma, posle toga je server ugašen iako sa njihovih matičnih sajtova i dalje može dase skine sadržaj, naravno zastareo.

Pazi, i Active 5 i Active 6 (plus) koriste itu generaciju exe fajla (9.15.3.xxxx).
Znači bez ikakvih problema možeš da vršiš međusobnu razmenu u oba smera. Eventualno možeš da razmeniš i data.zip ako bude imalo potrebe, ili jednostavno probe radi.

P.S. Nema veze sa temom ali da podelim iskustvo.
Juče mi je došao u ruke Prestigio GeoVision 5000 sa fabričkim iGO8 (Asbisov). Iznenadilo me da ta 8ca nešto ne briljira po pitanju brzine i ponašanju, iako bi moralo.
Elem, ubacio sam mu famozni 405512 i mogu da kažem da sam impresioniran. Oblačno, ja sam u kući, dok sam mu pravio osnovni setap (istina, u sys sam mu uneo vrednosti za port i baud) uhvatio je signal! Prvi uređaj u mojim rukama uopšte kome je to uspelo.
Vani, po uključenju uređaja koji je bio sroz ugašen, ne u sleep modu, pokretanje navi softvera, pojavi se početni ekran, i za bukvalno 3 sekunde (padala je kiša!) on se locira. I skroz precizan, naravno. Izračunavanje rute, čačkanje, itd...maksimalno korektno i brzo.
E sad, da li je do primerka ili je cela serija takva, ne znam, ali za svaku pohvalu.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
@Bocky72
Ima li ikakva opcija da se ubaci preko SD kartice kakav drugi firmwere. Vidio sam ovdje na formu da su ljudi ubacivali firmwere od sasvim druge navigacije ( mislim Blueberry u neki drugi).
Još da napomenem , da uopte nije mogla raditi na bateriju ( iako je nova), samo preko autpinjača.

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Pozdrav, jel treba neko otkljucavanje navigacije Falk flex 5xx da bi se stavio igo primo na sd ili može samo da se edituje AutoRunCE.ini I postavi druga putanja za njegov navigator?

Zeznuo sam stvar, preimenovao sam "navigator" folder na internoj I sad nece da je prepozna komp a na početku izbacuje error "navigator could not be started for unknown reason"

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Natrag