Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Ima.
Spremi se na mnooogo čitanja.
Sedi, guglaj do besvesti i provedi sate i sate učeći, nemoj ovde nas da zamaraš.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
Sve sam to uradio, pregledao sve moguće teme za ovaj problem, čak sam probao i sa opcijom otvaranja i spajanja pinova kako bih dobio "plavi ekran" za flash ali ništa, zato sam i pitao ovdje.
Kako natjerati uređaj da povuče podatke sa sd kartice, jer je definitivno fajl "AppStartupSec" promjenjen, a koliko sam shvatio on je također zadužen za USB vezu sa računarom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Pozdrav svima, dobio sam navigaciju Medion PNA220T ( MD 95571), može li se ubaciti iGO u nju, i ako može onda bih zamolio za uputstva. Hvala lijepo.

Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Ovaj shell ne prolazi, najvjerovatnije treba taj mnavdce.cab, a da li ga mogu upotrijebiti sa originalne sd kartice, jer na njoj ima, ili je on zadužen samo za originalni softver

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
Ovaj shell ne prolazi, najvjerovatnije treba taj mnavdce.cab, a da li ga mogu upotrijebiti sa originalne sd kartice, jer na njoj ima, ili je on zadužen samo za originalni softver
Ovde u postu 181 od Kopče imaš otkljucavanje od 240t al radi i na 220t ja sam probao i uspeo sam.Tamo ima i uputstvo kako da se odradi koliko se sećam,ja sam koristio igo8 radi glatko dok primo nisam probao.

Послато са HTC Desire 526G dual sim уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
branko.82 nisam mogao tražiti post 181, riješio sam to na drugi način.
Evo, riješeno je sve uz nesbičnu pomoć kolega Vladan091 i kopca. Sve uredno radi, ubacio sam iGO8 Lite verziju, samo treba dodati po želji mape i ostale podatke vezane za mape

Unlock Medion PNA220T
Kod:
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZJsMH7Zf9ykXoUaVLL2Xig3VfGjzXkuBzdy

Znači, samo treba extraktovati preuzeti rar fajl, otvoriti ga i 3 fajla ( iGO8, autorunce.exe i mndavce.cab) prekopirati na sd karticu ( ne veću od 2 gb). Zatim ubaciti karticu u uređaj, potom isključiti uređaj sa ON na OF, ponovo uključiti na ON, pokreće se uređaj sa pitanjem da li da instalirate ,- kliknuti na YES to all. Kada završi instalacija izvršiti restart uređaja (mala rupica sa lijeve strane). Nakon restarta pojavljuje se displej sa prečicama Windovs explorer i MP3. Samo još treba napraviti prečicu za iGO8. Prečicu za iGO8 napraviti tako što ćete preko Windows explorera ući u uređaj, odabrati Storage card, zatim iGO8 pa iGO8.exe i kliknuti na njega i zadati mu da napravi prečicu na desktop. I to je to.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag