Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
A preimenovanja naziva sam svakako radio

Šta konkretno uradi taj tvoj program, ne zadire u sam softver, mislim na radio, blutueth i ostale funkcije samog uređaja

Je li kompletan folder kopcashell stavim na sd karticu, ili ga otvorim pa sve one sadržaje prebacim na sd karticu

Poslednja izmena od urednika:
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.212
@sabahudin13
Ne treba za svaku recenicu da pises novi post.
Koristi opciju - Edit - ako zelis nesto dodati, promijeniti.
Za to potrebno kliknuti na simbol olovke u donjem dijelu posta.

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
...Šta konkretno uradi taj tvoj program, ne zadire u sam softver, mislim na radio, blutueth i ostale funkcije samog uređaja...

Svoje pravo na OPREZ si potrošio onda kada si napravio grešku i nisi sačuvao backup. Sada više nema opreza, sada vadiš trnje iz ..... pa nikako nije na mestu da se tako odnosiš prema čoveku koji pokušava da ti pomogne. Postavljaš mu sve nova i nova pitanja a ništa ne uradiš? Verovao si tom Kineskom sajtu i probao si a ovde si odjednom oprezan, femkaš se k'o mlada i strepiš?

Pa jel' ti misliš da je u redu da svima nama stižu notifikacije za novi post na temi a da kad pročitamo ustanovimo da to u stvari ti i dalje mrcvariš Kopču?

- Šta konkretno radi Kopča-šel, pitaš ti - pročitaj temu, informiši se i shvatićeš da će te verovatno rešiti problema KOJI SI TI SAM STVORIO. A ako si i dalje nepoverljiv, onda zađi malo u sadržaj .ini fajlova, skripti, koda... i sam donesi zaključak da li jeste ili nije "opasno" koristiti ga.

Aj uzdravlje I potrudi se da pišeš postove koji su korisni i drugima, nemoj da budeš sebičan pa da ni ne primećuješ da BEZRAZLOŽNO alarmiraš sve one koji su pretplaćeni na teme na kojima pišeš.

EDIT: ne budem lenj i pogledam sys.txt koji si postavio i imam šta da vidim :D ...ko zna kakve greške u koracima ti praviš ako možeš da pokušaš sa sys.txt fajlom koji je OČIGLEDNO NAMENJEN ANDROID OS UREĐAJIMA.
Presaberi se, budi pedantan, čitaj sa razumevanjem ...pa tek ako ni tada ne uspeš postavi pitanje KOJE U OPISU SADRŽAVA SVE RADNJE KOJE SI PREDUZEO.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
Prijatelju Mapks, ja sam pitanje postavio Kopci i ovaj sys.text fajl je iz igo softvera kojeg sam preuzeo za Clarion nx502e, pa bih te molio da smanjiš tenzije

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Privatnu prepisku vodiš na PM a sve što pišeš na forumskoj temi je deo forumske diskusije! Zato na forumu nemoj pisati ništa privatno, nepotrebno i suvišno jer time upravo TI stvaraš tenzije.

Ponašaš se potpuno tipski za nove forumske naraštaja - učiš kokošku kako se nosi jaje, lični angažman = 0 i naravno, svu krivicu za svoje greške svaljuješ na druge!

Tvrdiš da si fajl sys.txt koji si Ti ovde objavio a za koji sam JA razotkrio da je namenjen Android OS uređajima, kao takav našao na Kineskom forumu!? (usput, zašto nisi bio nepoverljiv prema tom fajlu onoliko koliko si nepoverljiv prema Kopca-shell? Ta nepoverljivost bi za tebe bila korisna, zar ne? Ne bih morao ja da ti otvaram oči u najmanju ruku ;)) ... E pa ja ti ni to ne verujem jer je po tvom dosadašnjem pisanju jasno da ne znaš šta radiš a da su pritom Kinezi i lično i globalno itekako pedantni i racionalni. Nemoj misliti da samo ja primećujem da sve vreme TI GREŠIŠ a za svoje greške optužuješ sve druge ...pa čak i jadne male Kineze. :D

Dok ne shvatiš da je greška samo u tebi nećeš mrdnuti dalje od početka - to je jedino 100% tačno a tome ćemo biti i svedoci jer će dokaz za to doći u narednim tvojim postovima. ;)

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Kopcashell odrađen update iz razloga novog otključavanja uređaja ClarionNX502E/702E:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Vidio sam to u jednom linku koji je @Bocky72 okačio Primo sa siromašnim sys.txt:
CLARION NX502E NX702 Primo 9.6.5.223767
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
(Thanks to him)
Ovom prilikom bih zamolio članove koji se bave ili su se bavili WinCe uređajima da unaprijede ovaj šel (kao npr. ovaj koji nije bio tu: folder RTNavi i unutra MobileNavigator.exe i ostali fajlovi kreirani iz SimpleShell a)

CLARION NX502E NX702 Primo 9.6.5.223767

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.11.2010
Poruka
147
Dali postoji mogucnost kod primo 9.6 ver da vuce deo karti sa sd kartice.
Uredjaj galeb gnd 004 stavio sam primo na resident i nesto malo mapa i to radi jako lepo pa bi sa memorijskom malo pojacao, probao sam u sys neke stvari ali neide ako neko zna ili ima neku ideju za probu
hvala

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Meni je trebalo citav dan da kombinujem:
Kod Primo2.4 ovako u sys:

app="My Flash Disk/Primo2.4"
content="My Flash Disk\Primo2.4\content"
map="SDMMC Disk\Addons\content/map"
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=1

A izgledali bi na kartici ovako folderi:
Addons/content/map,poi i ostalo

Kod Primo2 je razlika samo da nema foldera Addons na kartici

Kod iGO8:
[folders]
;putanju aplikacije podesiti prema uređaju
app="My Flash Disk/iGO8"
content="My Flash Disk/iGO8/content"
map="Storage Card/Addons/content/map"
has_secondary_root=1

A raspored na kartici:
Addons/content/map, poi, speedcam, buildigs...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.11.2010
Poruka
147
[folders]
app="ResidentFlash/iGO8"
content="ResidentFlash\iGO8\content"
map="SDMMC Disk\content/map"
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=1

Svaka cast radi lepo mozda zatreba nekome.
Nije neki uredjaj al steta da se baci
Hvala majstore jos jednom

Natrag