Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Zašto je to krivac?!?!?
Zato što u data.zip, u folderu CONFIG ima folder DEVICES i u tom DEVICES folderu postoji falk_FZF_6xx.txt u kome su upisana podešavanja za taj falk i onda se uređaj muči ne zna da li će po "babu ili po stričevima"

Nadam se da ćeš sada uspeti da rešiš problem.

Srećan put i vozite pažljivo

on je imao neki igo primo iz 2012 i ja sam samo sys ostavio taj
sutra probam pa javim

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Zašto je to krivac?!?!?
Zato što u data.zip, u folderu CONFIG ima folder DEVICES i u tom DEVICES folderu postoji falk_FZF_6xx.txt u kome su upisana podešavanja za taj falk i onda se uređaj muči ne zna da li će po "babu ili po stričevima"

Nadam se da ćeš sada uspeti da rešiš problem.

Srećan put i vozite pažljivo

nazalost nema promene sve je isto :(

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
A ono što sam ti ja predložio?
Ajd' probaj za početak stavi čistu Civic verziju.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
@googii
da li si probao sa iGO8,
u sys.txt ništa pod [Device] a pod [GPS] port i baud staviš na ="auto"
i onda kad pokreneš (nadam se uspešno) iGO8 odeš u podešavanja i nađeš opciju autodetect port i baud (valjda znaš gde i kako da dođeš do toga)-
Probaj i reci na m kako se ponaša.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Ako je problem samo u sporom nalazenju signala, to je tako i ne moze se pomoci, ali ako signal često varira u mjestu, Falk jeste problematičan, pa je meni često pomogao Falk Navi Manager, gdje se update-uje softver.
Kombinacijom vratiti na fabricke postavke- probati i onda ako se jos uvijek moze ući u originalan Falk program pa onda update probati.

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
A ono što sam ti ja predložio?
Ajd' probaj za početak stavi čistu Civic verziju.

probao sam i to
znaci nikakva primetna razlika
Ako je problem samo u sporom nalazenju signala, to je tako i ne moze se pomoci, ali ako signal često varira u mjestu, Falk jeste problematičan, pa je meni često pomogao Falk Navi Manager, gdje se update-uje softver.
Kombinacijom vratiti na fabricke postavke- probati i onda ako se jos uvijek moze ući u originalan Falk program pa onda update probati.

nazalost stigao je vec sa igo pa nemam originalni softver jedino da potrazim na nemackim forumima
nisam nasao igo8 za rezolucio 480x800

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
I bre. Trebao si samo da potražiš
Evo, probaj sa ovim:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
A za svaki slučaj, evo ti nešto malo ređe danas :)
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Unutar oba je samo mapa Srbije, tako da možeš odmah da ih isprobaš.
iGO8 podržava sve međurezolucije, od 240 pa do 800, dok je primo samo za 800x480.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Vi koji skidate programe koje vam daju (dajemo) ne zaboravite da obrišete save folder, jer su u njemu podešavanja za uređaj koja se verovatno ne slažu sa vašim, i može da dođe do problema u radu vašeg uređaja.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
Pozdrav, imao bih pitanje za kolegu KOPCA
Naime, imam auto Suzuki swift i u njemu je došla original Clarion dvd navigacija sa igo primo softverom, ali mi je pukla sd kartica. Probao sam instalirati njegov originalni softver koji sam našao na China.rns forumu, ali mi neće prepoznati ga. Znam da je sigurno riječ o određivanju putanje u sys dokumentu ali je ja ne znam uraditi, pa bih te molio da me uputiš ako znaš
Zaboravio sam napomenuti da se radi o navigaciji "CLARION_NX502e"

Poslednja izmena od urednika:
Natrag