Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Joj, ja neznam šta je sa tim 447, izgleda da je jedna serija imala firmver koji je bio namenjen samo za neki od programa tipa Navigon, a neke su u prodaju pustili bez ičega. Auto opcije uopšte nisu davale rezultat. Sada je pitanje koji je kod tebe?
Imaš tri opcije:
- da nabadaš, tipa
[GPS]
port=0; probaj i 1 ili 9
baud=38400
protocol=nmea
set_messages=0
; pa da šetaš vrednosti
- da probaš sa port spliterom ako je inicijalno bio sa drugačijom sortom programa, opet i tu moraš da nabadaš vrednosti
- treća mogučnost da je poluispravan: crkao prijemnik, otkačila se interna antena, razlemio se neki kontakt....i najbanalniji slučaj da je isključen. Onda digni neki šel, tj njegov WinCE pa uradi kold start i vidi da li je uopšte prisutan, da li ti dozvoljava uključenje. Probaj prvo ovo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
14.12.2015
Poruka
79
Pitanje @Bocky72,imam blueberry 2go447 na primo ne moze da nadje gps,ubacio sam igo8 da bi uradio autodetect medjutim ne nadje gps,pise "GPS COULD NOT BE FOUND". Dali ima nekog resenja za ovaj problem? Unapred zahvalan i ostalim clanovima foruma na odgovorima.
Na drugoj strani imas gps info pogledaj da li moze da nadje gps

0b6f9c552a680a7f4e6c5ef39431b01d.jpg
90f3ccddc36a7752673d15d01408d8aa.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Učlanjen(a)
14.12.2015
Poruka
79
To je pronadjen prijemnik kada ostane stiklirano slabo se vidi na slici ovo sam mu poslao da upise rucno u sys.txt.zaboravio sam naglasiti da je vec pronasao kod mene i samo ove.vrednosti prepise.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Aman drugar :) Pa uključi ga
Štikliraj polje
Uzalud vam trud svirači ....
Ako uz pomoć autodetekcije u IGO8 ne uspije da "pronađe GPS prijemnik" džaba vam otključavanja sa raznoraznim šelovima, ručno pisanje Port i Baud
GPS resiver je otišao u večna lovišta. Jednostavno uređaj ne može da nađe GPS.
Što bi naš prost narod rekao "crko mu kvar"

Da on uspe da pronađe GPS prijemnik pri autodetekciji a ne može da uhvati nio jedan satelit, e onda tražiti pomoć Port splitera

Natrag