Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Naravno da je moguće
Rute se nalaze u iGO folderu, root:
save\profiles\01\routes pa tu su sačuvane kao route001.dat, route002.dat...itd
U slučaju da imaš kreirane profile vozača, onda ide 02\routes, ili 03\...

Učlanjen(a)
04.01.2015
Poruka
9
Moj folder 01 gde ima snimljenih mapa izgleda ovako.
U odnosu na praznu verziju tu ima 4 file koja su nova i to su
cityhistory_v4.sav
history.sav
route.dat
street_history.sav

Da li da sva 4 presnimim

upload_2017-4-6_11-27-26.png

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Kako to misliš ima snimljene mape?
Ti uopšte nemaš podfolder routes što je i normalno, ako nijedna ruta nije sačuvana

Uzgred budi rečeno, ovo je tema za WinCE, ne za Android

Učlanjen(a)
04.01.2015
Poruka
9
U iGO-u gde imam snimljene mape ovako izgleda folder koji si napisao save\profiles\01.
Nemam kreirane profile vozaca, dakle samo je taj.
I u odnosu na onaj kod prazne instalacije istog programa na drugom telefonu ima ta 4 file-a viska koja sam napisao.
Jel treba sva 4 koja nedostaju da prekopiram, nema route01, 02 i slicno. A mape postoje kad udjes u iGO u istoriji.

Oba telefona su Samsung i oba Androidi.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Kako flešovati MyGude 3100GO
Ako imate uređaj koji je zamrznut na početnoj slici i PC ga ne vidi, ne gine vam da ga flešujete.
Fleš imate na linku a uputstvo ovde.
Kada skinete fleš sa linka i raspakujete dobićete dva foldera ... Flash DIsk
Flash Disk.JPG
i
SD.JPG
MYGUIDE_3100_DACH_Inand_Update (mogao sam ga preimenovati u SD ali se nisam setio).
DIrektno na SD karticu kopirajte sadržaj foldera MYGUIDE_3100_DACH_Inand_Update, ubacite karticu u uređaj i uradite Hard reset.

Kako se radi hard reset?
Ugasite uređaj - Off
- drži se reset taster 5 sec
- posle toga se stisne i power ON
- pusti se taster reset
- pusti se Power ON
- stisne se taster reset

Pokrenuće se uređaj i odradiće Update, ako sve prođe kako treba, MyGuide više neće biti zaleđen.
Izvadite SD i resetujte, dobićete sliku gde će tražiti SD karticu, sada ga spojite sa PC i na FLash Disk iskopirajte sadržaj iz foldera Flash Disk koji ste skinuli. Resetujte Uređaj i dobićete originalni MENU na ruskom, prebacite se na engleski.
Preostaje vam samo da iGO8 folder kopirate sa mapama koje vam trebaju (vodite računa da nema mnogo memorije, ne preterujte) i da folder preimenujteu myguida a takođe i exe
iGO8/iGO8.exe sada treba da bude myguide/myguide.exe.
Ostale mape koje ne stanu na internu stavite na SD karticu i podesite putanju u sys.txt

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
26
Postovani, da li bih mogao sa ovim shell-om da otkljucam i neku navigaciju u automobilu? Konkretno za Peugeot 5008, ima na SD kartici neke Navteq mape

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Naravno da NE može.
Ovaj šel služi za standalone uređaje, kod automobilskih je mnogo komplexnija priča. Mnogo.
Potraži po specijalizovanim forumima, ali s'obzirom na model automobila i godište, ne nadaj se uopšte.

Učlanjen(a)
01.03.2010
Poruka
1
Potrebna mi je pomoc.
imam navigon 70/71 plus
ubacio sam Navigon 8110 (spremno sve sa iGO8 softverom i Navigon softverom sa mapama, samo kopirati na SD karticu) ,, pojavila se slika sa igo i navigon aplikacijom pokrenuo sam igo izasao napolje uhvatila je i satelit i izgledalo sve ok onda sma izasao iz igo i kliknuo desno gde su ikonice za muziku volume i to kad sam kliknuo na exit zabagovala je i morao sam restart. Od tada igo nece da uhvati GPS signal. A navigon ne mogu da pokrenem, izbaci gresku Cannot find UserShell/UserShell (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available.

Natrag