Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Znači ide u kantu? Izgleda da i ne puni, samo stoji upaljena crvena led lampica kad je na usb punjaču. Lepo sam bio instalirao onaj ruski win7 meni a meni smeta ruski. Tako mi i treba :(

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Pokušaj da ga resetuješ. Hardverski. Bilo bi lepo ako ima dugme za to ili je u pitanju kombinacija tastera, svejedno.
Neka skroz isprazni bateriju, pa na SD karticu originalni firmwer, karticu u njega, pa na punjač, pa onda ga pali.
E sad, koliko sam video dosta je star uređaj. Pre 6 godina bilo je firmwera, sada su linkovi mrtvi. Ako imaš neki, super, ili probaj sam da nađeš...

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
@dare74
Silvercrest PNA E3510

1. Ubode se USB u laptop.
2. Kopira se iGO 2006 ili iGO 8 u MobileNavigator direktorij.
3. Igo.exe (ili application.dat ili kako se vec kod vas zove) se
preimenuje u MobileNavigator.exe
4. U sys.txt treba upisati:

sdcardpath="\\SDMMC\\"

[gps]
com_port=7
com_port_speed=4800
protocol=nmea

Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
84
Ubacio sam folder za Sony NV-U70T u Sony NV -U51D u mounted volume, misleci da moze nesto sa ispravkama kasnije da se dotera za moj uredjaj.Kada sam prebacio i restarovao navigaciju pojavljuje se "Datei nicht gefunden:Mounted Volume Sony nav-u main_02.ini
Sta treba da uradim,da bi ubacio Igo u navigaciju?
Unapred hvala.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Nesto ti fali, provjeri da ti nije ostao original Main_02.ini
Ili nesto u putanjama si kiksao
Save folder uvijek brisi, jer ga ja ostavim ponekad

Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
84
Sada mi samo pise "Datei nicht gefunden:Mounted Volume Sony nav-u main_02.ini" i kada potvrdim na ok uvek se pojavi isto. uU particiji koja ima 17.7 mb imaju samo ovi folderi :Application Data,My documents,profiles,Program files,Temp,Windows i Control Panel (shortcut).A druga particija je Mounted Volume i u njoj nema nista.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Navigacija pokušava da pronađe fajl main_02.ini koji se nalazi na Mounted Volume verovatno u folderu Sony nav-u. Uporedi novi sadržaj sa starim ...

Može li nešto odavde sa SONYjevog sajta da ti pomogne ?
A i ovde ima nešto što možda može da ti pomogne ...
Kao i kod komšija Poljaka ....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
84
Problem je u tome sto nema tog Sony foldera u toj particiji od 17,7 mb. A u Mounted Volume nema nista (navigacija se pokretala,pre nego sto sam prebacio folder za Sony NV-U70T u Mounted Volume). Sa sajta sam pokusao da preuzmem update ali izgleda nece zato sto je Windows 7 na mom kompjuteru.

Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
84
Uradio sam update softvera,sada se pokrece normalno ako moze neko sada da mi objasni kako da ubacim Igo navigaciju?
Hvala unapred.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
@dare74
Sony NV U53D
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/Fqhj/nazdPXYjr

Samo u iGO treba dodati fajlove koji fale

Natrag