Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav,da li ima link nekog alternativnog MENU za Orion OG-531 (480x280)? Izbrisan mu je kompletan softver i ostao samo go winCE. Našao sam neki win7 menu na 4PNA ali je na ruskom i nikako nemogu da mu promenim jezik.Takođe da li možda neko zna kako kod tih otključanih navigacija kad se ubaci neki drugi MENU se podešava da u toku npr korišćenja IGO-a da ne izbaci onaj win start meni i trej bar? Hvala unapred
Može da se napravi neki alternativni shell. Ima ih dosta koje je kolega @kopcha sredio. Da bi ti pomogli pomogni i ti nama .. Jesu li spajao uređaj sa PC i vidi li se šta ima u njemu? Napravi printscreen i priloži ...
U application data ima desktop.ini a u MStarGNSS_NVM ima nvmalm.nvm i nvmfile.nvm koji mislim da su ostali od tog ruskog menija koji je imao glavni folder pod nazivom "NV"
Možeš li negde da upload-uješ ova prva tri foldera ... ALTEData .. Application Data ... MStarGNSS_NVM i daš mi link. Da se ne bi igrali pogađanja. Negde je tu neki shell koji ti je otključao navigaciju, na osnovu njega napravićemo drugi koji će pokretati iGO8 ili Primo, zavisi šta ti voliš.
Izgleda da sam je totalno sj***, našao sam na netu neki update i menu "MTK WINCE6.0 SD-UI20" koji u sebi 14 fajlova stavio na SD i u trenutku počeo nešto da update-je i usao u win CE i kad sam hteo da ga upalim ono ništa.Ne reaguje na power dugme samo hoće da se puni.
HAhaha
DObro došao u klub "Muke moje niko ne zna", nadam se samo (a i želim ti) da ti je poslednja koju ćeš "opraviti". Ostale da sređuješ kako treba.
Više sreće drugi put.