Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Nepoznati prijatelju, poštujem tvoje znanje i nesebično pomaganje nepoznatim ljudiuma ...

A da si malo prelistao prvu stranu našao bi spreman link za FALK F serie (480x272)

Da odgovorim tvojim tonom ... Da si malo pažljivi pročitao šta sam napisao shvatio bi da je do mene došao već sjeban Falk i da ja pokušavam da ga osposobim.
Prvo šta uradim kada mi dođe neka navigacija koristim pretragu na forumima (na to učim i sve moje poznanike) tako da tvoj link sa prve strane u ovom mom slučaju na žalost ne pije vodu. U drugima je pomoglo.

Rekoh da sam uz pomoć skripte skinute sa neta

došao do Falkovog desktopa i da zbog prepune memorije ne dozvoljava ni pisanje ni brisanje, a to znači ni preimenovanje bilo kog fajla.

Na kraju sam u AutoRun.mscr od skripte Run( "\Windows\explorer.exe" ) prepravio u Run( "\Storage Card\Primo\Primo.exe" ), ubacio prima na SD karticu i Falk prede ko singerica.

Treba pažljivo čitati svaki post ... Nastavićemo mi saradnju, nisam ja zlopamtilo

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
cao

imam mali prob kod kolege u navi MyGuide 3100 GO koja je super radila sa igo primo medjutim sad pred odmor sam izvadio karticu da ubacim nove mape i zaboravim da vratim karticu upalim navi neradi ja je restartujem i ona se upali ali bez ikone za igo ja vratim karticu i ponovo je restartujem ali nema ikone sad neznam kako da je pokrenem ako neko ima neki savet unapred hvala
pozz

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
@googiii zakači ga prvo na PC preko USB kabla i uradi PrintScreen onog što se nalazi na internoj memoriji za početak NE BRIŠI NIŠTA do daljeg uputstva

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Da, sve zavisi odakle je napravljen vizuelni shell (otkljucavanje), Mozda je korumpiran, ili ako je na kartici shell slucajno obrisan ili kartica loša.

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
posle jedno dvadeset reseta je proradio
nije nista bilo obrisano samo je upaljena bez sd karte i resetovana greskom posle cega se izgubila igo ikonica
stavljena sd karta i resetovana ali i dalje nije bilo ikonice resetovao sam 5 x i napisao ovde
medjutim dok sma cekao odgovor resetovao sam i resetovao i odjednom se pojavila ponovo igo ikona i sve radi ok

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Becker Ready 50 LMU
Otključavanje samo sa kartice (ubaciti iGO_Primo_2.4_v9.6.13.405512 - 18JUN2014_HONDA_Civic_Reborn)
Radi poslije ponovo konektovanje i ažuriranje ako se izvadi kartica.
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/KK8Y/n8yGdWFLe

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Medion PNA 470T (Flash ROM i vizuelni shell)
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/7aDt/LBdnuaANm

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
Na koji način da otkljucam medion mdpna 220 t,probao kopča shell i on se aktivira al ga original skin skloni i aktivira se,probao i otkljucavanja preko skina al ne moze?

Послато са HTC Desire 526G dual sim уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Mozes li spojiti na PC pa vidi sta ima u My Flash Disk
(Trebas prvo instalirati Mobile Device Centar za Windows 7)

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
c04vif
c04w0w
c0528u
U My Flash Disk ima folder "mnav_ucf",a u njemu "Defaults.ini","device.bin","prefs.ini".Na sd cartici je "MNAVDCE.CAB"(rar fajl),"autorunce.exe","AUTORUN.INF","Medion.ico".Ima još jednu particiju u kojoj je vindows i još neki fajlovi,sd je original imam cd sa koga kopiram šta treba na sd,on pri svakom restartu instalira ponovo nav program i kreira MEDION fajl na toj particiji.
c052ov

Ubacivao sam kopča shell na sd card,posle restarta on se upali stoji oko 5 sekundi i onda nestane tj upali se originalni skin.Probao sam na sd carticu umesto "autorunce.exe" da stavim "igo8.exe" i preimenujem u autorunce.exe a sadržaj iz igo8 foldera kopiram na rut sd cartice i onda kad krene da instalira nav program sa kartice on pali igo8 i dodje do izbora jezika i kad izaberem jezik onda se rastartuje i posle pukne i upali se opet onaj originalni skin.

Poslednja izmena:
Natrag