Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da otključao sam Falk F serie.Kolega @kopca da li si uspeo nekako da "otključaš" desktop od Fallk F serije. Imam jedan kome je neko nekako uspeo da zaključa pisanje i brisanje sa interne memorije, pa da pokušam da ga pokrenem preko SD kartice i da dođem do njegovog desktopa i interne memorije na taj način.
Kompjuter ga vidi preko ActiveSync tj WMCentra, ali preko Total Commandera ili iz windows explorera nemam dozvolu Cut .. Copy .. Paste
Edit:
U međuvremenu sam preko skripte, uspeo da dođem do desktopa, ali i odatle ne dozvoljava rad na internoj memoriji, prijavljuje pošto je 100% puna, da nema dovoljno memorije da se bilo šta obriše. Tu jedino pomaže izgleda flešovanje celog Falka. Kada se uključi na displeju se pojavi FMIO1C-15-V1-096 Može li ovde kakva pomoć, gde naći odgovarajući firmware za ovog Falka i procedura oko flešovanja?
Hvala
https://cloud.mail.ru/public/KgxL/uf3AUHZHq
Je li to Becker Active 6 B20? Moguće da je to veća navigacija sa rezolucijom 800x480da li imate unlock za becker be b20. soft bbf20 r2.ubacio bih igo