Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
05.10.2014
Poruka
4
ok,, evo probam,, a igo 8 mi se nagde po kompjuteru izgubio,, a downloadovao sam sve neke bzw varijante koje nemogu da pokrenem,,, evo sada probam pa se javljam,,,

Učlanjen(a)
05.10.2014
Poruka
4
dakle ubacio i 8icu,, udjem u podesavanje gps,,, ukljucim auto pretragu i nace com 2 brzina 56000,, ali mi gore na vrhu pise nema gps prijemnika,,, i kada pogledam gde su sateliti,, ono gde je antena crveno pola adruga polovina zuto i treperi,,, a od satelita ni traga ni glasa,,, e sad da njie problem mozda sto sam sve vrste aplikacija pa i ovu pokrenuo preimenovanjem u updateme..

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Medion E 3260 (preko interne)
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/GzEt/19sfBQhJy

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
Kolega @kopca da li si uspeo nekako da "otključaš" desktop od Fallk F serije. Imam jedan kome je neko nekako uspeo da zaključa pisanje i brisanje sa interne memorije, pa da pokušam da ga pokrenem preko SD kartice i da dođem do njegovog desktopa i interne memorije na taj način.
Kompjuter ga vidi preko ActiveSync tj WMCentra, ali preko Total Commandera ili iz windows explorera nemam dozvolu Cut .. Copy .. Paste

Edit:

U međuvremenu sam preko skripte, uspeo da dođem do desktopa, ali i odatle ne dozvoljava rad na internoj memoriji, prijavljuje pošto je 100% puna, da nema dovoljno memorije da se bilo šta obriše. Tu jedino pomaže izgleda flešovanje celog Falka. Kada se uključi na displeju se pojavi FMIO1C-15-V1-096 Može li ovde kakva pomoć, gde naći odgovarajući firmware za ovog Falka i procedura oko flešovanja?

Hvala

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Kolega @kopca da li si uspeo nekako da "otključaš" desktop od Fallk F serije. Imam jedan kome je neko nekako uspeo da zaključa pisanje i brisanje sa interne memorije, pa da pokušam da ga pokrenem preko SD kartice i da dođem do njegovog desktopa i interne memorije na taj način.
Kompjuter ga vidi preko ActiveSync tj WMCentra, ali preko Total Commandera ili iz windows explorera nemam dozvolu Cut .. Copy .. Paste

Edit:

U međuvremenu sam preko skripte, uspeo da dođem do desktopa, ali i odatle ne dozvoljava rad na internoj memoriji, prijavljuje pošto je 100% puna, da nema dovoljno memorije da se bilo šta obriše. Tu jedino pomaže izgleda flešovanje celog Falka. Kada se uključi na displeju se pojavi FMIO1C-15-V1-096 Može li ovde kakva pomoć, gde naći odgovarajući firmware za ovog Falka i procedura oko flešovanja?

Hvala
Da otključao sam Falk F serie.
Savjet za sve: Uvijek prvo probati otključati preko SD kartice, tako što ćete sadržaj iz kopcashell sa prve stranice staviti na root SD kartice pa onda ide sljedeći korak: ako ne uspijeva ide preimenovanjem glavnog .exe fajla na My Flash Disk ili ResidentFlash ili kako se već zove.
Mozda ti ne dozvoljava brisanje baš iz razloga što nije preimenovan glavni .exe fajl na My Flash Disk, a to je sigurno AutoRunCE.exe
Za firmware nisam baš stručan
A da si malo prelistao prvu stranu našao bi spreman link za FALK F serie (480x272)
Falk F Serie (480x272)
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/KgxL/uf3AUHZHq
Znači, preimenuj Autorunce.exe u Autorunce_Org.exe ili ga i stavi ovaj sadržaj sa linka

Može se i updejtovati softver preko Falk Navi Manager Classic
Ja sam to uradio zbog lošeg GPS a (prekidao stalno hvatanje signala), i poslije je super radio

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
da li imate unlock za becker be b20. soft bbf20 r2.ubacio bih igo
Je li to Becker Active 6 B20? Moguće da je to veća navigacija sa rezolucijom 800x480
Trenutno nemam unlock sa skinom ali ću ga napraviti ako mi malo pomogneš šta se nalazi na internoj memoriji, a jesi li probao staviti sadržaj iz kopcashell na karticu?
Ja sam uradio nekako Becker Active 6 B30, imam neke podatke valjda sam preko interne i izgleda ovako unutra:
navigator.exe je glavni za preimenovanje, uzeo sam Primo2.exe i sys i stavio gdje je navigator.exe
navigator.exe preimenovao u navigator_Org.exe i onda Primo2.exe preimenovao u navigator.exe
i samo sam onda stavio Primo2 na sd karticu sa ovim podešavanjima u sys:

[rawdisplay]
class="landscape"
highres=0
screen_x=800
screen_y=480

[folders]
app="%SDMMC%/Primo2"
app="SDMMC/Primo2"
content="SDMMC\Primo2\content"
map="SDMMC\Primo2\content\map"
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=1

[gps]
port=7
baud=4800
Ovo i nije neko lijepo rješenje jer direktno ulazi u iGO čim se upali...

Natrag