Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
74
Nista ne pokazuje samo taj ekran, ranije kad sam pokusao sa nekim shellom ide browse device, exit,main menu itd. Onda se nesto vrv zeznulo I nece, pa sam to obrisao. I sad imam igo folder I jos neke foldere I automatksi pali igo Voleo bih da ubacim ovaj tvoj shell da bih ubacim jos neku navigaciju pored igoa tacnije garmina.
I kako da namestim da automatski pali shell da mi se ne pojavi da moram da idem browse device kao kod nekih shellova koje sam ranije probao.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
becker z099

Storage Card/AutoRun.exe

2
57600

480
272

Dovoljno je na kartici (do 2 GB mislim) napraviš shell sa ovakvim Nazivom (autorun)
A evo gotovo, samo staviš sadržaj iz foldera Becker Z099 na root kartice:
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/FuyM/jXSJMjv8g

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Skin će ti sigurno raditi, pokretanje iGO-a i ostalih ikona može se i prepraviti u MobileNavigator/Skin

Za sada je namješteno da pokreće sa kartice Primo2/Primo.exe

Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
74
Care ovo radi :D
Kreirao sam na krtici od 8GB autorun.ini I iskopirao ovo sto si rekao, nisam imao vremena da ubacujem igo ali to ce sigurno raditi.

zanima me sta je ovo lici mi na port i baud rate za igo?
2
57600

a
480
272
je rezolucija.
E sad ako bih hteo da ubacim ovo i na A-rival gde je rezolucija vrv druga jel treba samo u autorun.ini da promenim rezoluciju ili i u MobileNavigator/Skin.ini i u MobileNavigator/SysInfo/SISINFO.INI I naravno da ubacim drugu pozadinu sa vecom rezolucijom ili manjom u zavisnosti od uredjaja.

FM Settings Panel ne radi to je vrv zbog toga jer Becker Z099 nema u semi FM pretpostavljam.

Sve u svemu odlicna multimedia, mala sitna a dinamitna, vrh je :D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Da, 2 57600 je gps port i baud za taj becker
480 272 rezolucija a ako je A-rival druge rezolucije ne može ovaj skin, postoje manje 320x240 ili veće...
taj Becker nema FM

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Navman F35 (model No.:N254)
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/6S9T/zdT6ccNtZ

Učlanjen(a)
05.10.2014
Poruka
4
ljudi molim za pomoc,, 5 dana instaliram i pokusavam,,, i nista
navigacija je navigon 63xx live
inace sa originalnim softverom koji je u njoj radi sve ok ali srbija i ceo balkan skroz mrsavo,,, e sad posto nigde za nju mapa novijih nema(nisam nesto prezahtevan jer na njoj su iz 2010 godine mape) ako nesto malo novije ima nista ni menjao nebih,,, elem posto sam sve backupovao krenuo sam sa egzibicijama i ubacio razne programe,aplikacije,, ulazim u win,task manager itd,, ali ona mi treba za navi i ubacio prvo igo primo 2,4 sve ok ,, radi,pamti krece,,sve super,, ali kada treba da nadje gps prijemnik ona to okrece ceo dan (autodetekcija gps prijemnika) ,, podesavao i sys i start i sve moguce fajlove i na auto i na rucno nece,,, onda sam ubacio primo truck,,, isti slucaj,,, zatim igo inaj mali neki i on isto,, znaci sve pokrenem ali nece gps prijemnik da mi pronadje,, a sa originalnom za petnestak sekundi nadje satelite,,, a ove sve druge ni prijemnik da nadju a o satelitima i da ne govorim,,, e sad sta tu ubaciti i kako ako je neko imao neko iskustvo sa ovim s.anjem da mi kaze tu famoznu caroliju,,, i kad na more odem popijem pivo i za njega,,, salim se,,, ako je u blizini castim pivo,,,

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Čarolija za otključavanje navigona preko kartice je updateme.exe
To već sigurno znaš zato što si ulazio kroz file manager...
Stavi prvo iGO8 posto on jedini ima autodetekciju gps porta i bauda
Ako ne nadje onda ti treba port splitter
Na prvoj strani ces naci sto ti treba

Ako je ovo tačno skini sa prve strane ¨Navigon 40 Premium (WinCe 6 riješena sa PortSplitterom)¨
Namješteno je da pokreće ("\Storage Card\PrimoYes\Primo.exe")

Poslednja izmena:
Natrag