ljudi molim za pomoc,, 5 dana instaliram i pokusavam,,, i nista
navigacija je navigon 63xx live
inace sa originalnim softverom koji je u njoj radi sve ok ali srbija i ceo balkan skroz mrsavo,,, e sad posto nigde za nju mapa novijih nema(nisam nesto prezahtevan jer na njoj su iz 2010 godine mape) ako nesto malo novije ima nista ni menjao nebih,,, elem posto sam sve backupovao krenuo sam sa egzibicijama i ubacio razne programe,aplikacije,, ulazim u win,task manager itd,, ali ona mi treba za navi i ubacio prvo igo primo 2,4 sve ok ,, radi,pamti krece,,sve super,, ali kada treba da nadje gps prijemnik ona to okrece ceo dan (autodetekcija gps prijemnika) ,, podesavao i sys i start i sve moguce fajlove i na auto i na rucno nece,,, onda sam ubacio primo truck,,, isti slucaj,,, zatim igo inaj mali neki i on isto,, znaci sve pokrenem ali nece gps prijemnik da mi pronadje,, a sa originalnom za petnestak sekundi nadje satelite,,, a ove sve druge ni prijemnik da nadju a o satelitima i da ne govorim,,, e sad sta tu ubaciti i kako ako je neko imao neko iskustvo sa ovim s.anjem da mi kaze tu famoznu caroliju,,, i kad na more odem popijem pivo i za njega,,, salim se,,, ako je u blizini castim pivo,,,