Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
11
skinuo sam samo zamenim ovaj fajl i probam.nece opet povezuje se sa racunarom ne pokrece navigaciju.u oba pokusaja ne pokrece navigaciju vec trazi povezivanje sa racunarom

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Aj probaj sa ovime iz attachmenta. To je samo folderska struktura sa neophodnim fajlovima a ti treba da uradiš sledeće:

u My Flash Disk kopiraš sadržaj ove arhive a onda u sam root My Flash Diska spustiš sadržaj iGO foldera a kada to završiš onda uzmeš iGO.exe (ili kako se već zove u verziji koju imaš) i odneseš ga - dakle cut/paste u My Flash Disk/Program Files/MioMap. ...i tamo ga preimenuješ u MioMap.exe
Skloniš USB kabal i ulaziš direktno u iGO.
skoro sam jedan takav Moov rešio na ovaj način za drugara ali problem je što sad ne može da reguliše osvetljaj uređaja. kad budem sledeći put imao uređaj u rukama možda ću naći rešenje i tog problema. Kako god, verujem da je ovo bar dobra polazna pozicija - evo ideje za tebe Kopča, ovako možeš da pokreneš Shell a onda ovo sa osvetljajem možda možete da rešite i tako što ćete nabaciti jednu prečicu i za originalni MioMap.exe koji biste preimenovali u settings npr.?

Da, na ovom uređaju se može iGO pokrenuti i sa sdcard ali ja time nisam bio zadvoljan, uređaj ima jako malo RAM i ostajao je bez resursa tokom računanja rute od Ljubljane do Beograda ...a sve to zato što se podizao sistem pa originalna aplikacija pa iGO

Ovako kako sam ja spakovao preskačemo originalnu aplikaciju i iGO trči.

Prilozi

• My Flash Disk.zip
    65,4 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
@marxista
Osvjetljenje sam riješio:
[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 100
backlight_min = 0
backlight_reverse = 0
backlight_methods = 39
backlight_events = 1
battery_warning_l

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
A ovo što sam sve objašnjavao bilo je za Mio Digi W... Model N177
I ovaj zadnji post za osvjetljenje

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
11
ljudi ovo radi odlicno nema problema u racunanju rute.kopca uradio osvetljenje i sve radi odlicno.sto se mene tice imam ove dve opcije hvala puno a ne bih kopci oduzimao vreme na ovako star uredjaj da pravi neke unlocke ovo je za mene odlicno.jos jednom HVALA svima

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Forumasi potrebna mi je pomoc
imam navigon 70/71 plus u kojem su jako stare karte plus nema srpski pa sam razmisljao da ubacim nesto ovako kao sto je napravljeno za

,,Prvi primjer otključavanja sa skinom:

Navigon 8110 (spremno sve sa iGO8 softverom i Navigon softverom sa mapama, samo kopirati na SD karticu) ,,

da li ima neko ovako nesto sa igo primo 2,4 koje bi odgovaralo za moj navigon 70/71 plus
unapred hvala

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Nisam siguran da li bi i jedan Primo radio na ovoj verziji osim iGO8, iGO Amigo i ovaj najnoviji Nextgen

Probaj prvo jedan od shelova sa prve stranice koji otključava navigaciju

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Nisam siguran da li bi i jedan Primo radio na ovoj verziji osim iGO8, iGO Amigo i ovaj najnoviji Nextgen

Probaj prvo jedan od shelova sa prve stranice koji otključava navigaciju

sad cu probati da otkljucam
sto mislis da nebi mogao primo navigacija hardverski nije losa ram je 128

Natrag