Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
Hvala kopca, a de mi reci je li šta od ovih Falk S series odgovara za Falk E-series, prijatelj mi ima Falk E-series pa bi mu trebao unlock ; ako može i sa interne i sa SD kartice

Učlanjen(a)
15.03.2015
Poruka
31
@kopca
imam 3 pitanja:
1.Da li može firmware recimo blueberryja da se stavi na mediatek,
2.Da li treba nešto na internoj memoriji obrisati pa ubaciti sd sa firmwerom i
3.Koji program da koristim(a da je kompatibilan sa w10) za PC - GPS povezivanje,pregled.....

o_O

Učlanjen(a)
12.11.2010
Poruka
147
1. mediatek sam nabacio na blueberrja jer sam imao problem sa gps 474 uredjaj i radi savrseno nevidim zasto nebi islo i obrnuto ali ...

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
2. Po pravilu ne treba nista brisati, ako ovo gore navedeno radi, ja licno nisam probao drugi firmware za drugi uredjaj.

3. Treba "Windows Mobile Device Centar" i ti uredjaji vecinom imaju USB opciju prebacivanja na active sync da bi se vidjeo ResidentFlash ili sta vec.

Učlanjen(a)
15.03.2015
Poruka
31
3. Treba "Windows Mobile Device Centar" i ti uredjaji vecinom imaju USB opciju prebacivanja na active sync da bi se vidjeo ResidentFlash ili sta vec.
...uf,ovde treba čačkati po registrima a sa njima nisam u ljubavi.Windows 10 x64 ima neku svađu sa WMDC i ja to neznam da rešim.Jel ima neki sličan software da preporučiš.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Ne postoji sličan ili bilo kakav drugi softver.
To je majkosoftov sistemski drajver za komunikaciju sa uređajima tog tipa. Što je najgore, Win10 itekako ume da zezne stvar sa starijim modelima. Čak i Win7 nije mnogo bolji u tom pogledu.
Nađi komp sa XP-om ili diži sistem sa fleša (Shell, unlocker...), pa se spremi na mnogo kuckanja i tapkanja.

Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Pozz, potreban mi je backup Garmin nuvi 250 ili firmwere da ga ponovo flešujem. Neće da uhvati gps signal. Vraćao sam ga na fabričke postavke i otkopčavao bateriju ali ništa ne pomaže. Karte uredno vidi ali pri određivanju GPS signala šalje me u SAD-e i od tamo rutira prema našem području.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
:)
Mislim da to nema veze sa firmwerom. Možeš i kompletan softver da mu izbrišeš i ubaciš novi. Sasvim regularno i legalno preko njihove zvanične aplikacije.
Ako mu nije "vrisnuo" čip, mora da funkcioniše.

Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Vidi, vrijeme tačno odredi, što je po meni jedan od pokazatelja da gps radi ( ako se ne varam). Eh, sada što me "baca" u SAD-e to me buni. Mape uredno prepozna. Jesi li pod aplikacijom mislio na "Garmin expres i WebUpdater".Probao sam sa obije i pokaže da je izvršen update. Kako da znam da je otišao čip.

Natrag