otkazala grafička kartica-pomoć

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
56
Konačno sam i tu matičnu našao i probao i nažalost nije ni do nje,stavio sam je sve u redu priključio,samo neznam još da nije problem, što je kod mene bila integrirana.Šta bi još mogao probat,možda drugi RAM,s obzirom da je samo jedna tabla,pa da nije ona otišla.A ako je u pitanju procesor ili matična,neznam koliko se to isplati mjenjat,s obzirom da sam kompletno kućište ovdje u BiH platio 500KM,doduše novo i do ovoga nije otvarano.Tako sad ispda da mi je i ovaj naslov pogrešan.

Dodato posle 16 Sati 23 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ima li još itko kakvu ideju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Pokusaj ponovo restart kompa .....ako ne radi tastatura.....drzi dugme za start pritisnuto dok se ne ugasi komp ...pa onda startuj ponovo.....
Ako se pri podizanju kompa nista ne pojavi na monitoru (proveri i kabl od monirora - pc " konektor " D-sub ili vec koji imas)..onda ti je definitivno graficka otisla u " Hardware-ski Raj "....

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
56
Molim cijenjene članove ovoga foruma da mi drže "fige",sad sam na poslu i dok dođem kući mjenjam memoriju,naime pošto nisam mogao ni od koga naći odgovarajuću memoriju za probu,morao sam nabaviti novu ali najmanju pločicu memorije od samo 256Mb,čisto za probu (a ako bude, daj bože ovo onda nabavljam barem duplo koliko sam imao do sada),ako slučajno i ovo ne pomogne,morat ću otvarat novu temu oko kupovine novog kompa, a već nešto razmišljam o nekom malo jeftijem prijenosnom.ako je u pitanju matična ili procesor,onda mi se popravka i zamjena isti vjerojatno ne isplati.

Natrag