Jučer mi se desila katastrofa na računalu,ostavio sam računalo upaljeno i uključio antivirusni program da ga skenira,međutim kad sam došao nakon nekog vremena screnserver slika je bila zamrznuta i nije reagirala na pokrete mišom,te sam restirao računalo i nakon toga iz kućišta sve izgleda kao da je sve normalno ,samo što na monitoru nema ništa i žmirka lampica na njemu i iz kućišta se čuju zvukovi i to 15 sec jednoličnog zvuka i 20 sec pauze i tako stalno dok je računalo upaljeno.Gtafička je integrirana na Biostar matičnoj ploči.Otvorio sam računalo malo ga očistio od prašine jer je i nije bilo puno,ventilatori su normalno radili,a temperatura u prostoriji je bila negdje oko 20.Pokušao sam sa drugim monitorom,ali je bila ista stvar.
Molim hitno savjet šta da radim.Je li grafička totalno otkazala i ako je, mogu li staviti zasebnu grafičku karticu,a ovu isključiti i kako,ako ništa radi ovi zvukova.Koju karticu da kupim,napominjem da ne igram igrice na računalu,te mi računalo isključivo služi za surfanje na internetu,gledanje filmova,slušanje muzike i ponekad google earth.
Molim hitno savjet šta da radim.Je li grafička totalno otkazala i ako je, mogu li staviti zasebnu grafičku karticu,a ovu isključiti i kako,ako ništa radi ovi zvukova.Koju karticu da kupim,napominjem da ne igram igrice na računalu,te mi računalo isključivo služi za surfanje na internetu,gledanje filmova,slušanje muzike i ponekad google earth.