Ostavite poruku forumasu koji vam nedostaje.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Čupka, gde si? :dntknw:

Doci ce Cupka Tito...bar je tako rekla...renovira stan pa je u frci:)
Nego...sto se tice teme...
Zonki...mLogo mi nedostajes covjece...ne samo meni ja msm svima...nekako mi trulo kad nemam sta da citam u tvom dnevniku Ane Frank(domisljato inace kao sve sto napises),i tema o Cepmenu je odavno u korovu,nasa tema o genocidu isto,pa tema Hajde da pevamo...masa tvojih tema sa tvojim odgovorima je pala u zaborav.
A ti...falis mi puno svaki dan kad vidim svoju titulu jako se rastuzim...:cray:
Hajde ozdravi pa dodji,mada vec si meni prenio taj virus pa evo druzim se s ostalim nisam otisla...budi musko mamicu mu:mrgreen:
Andale Zonka coe'ce moj pozuri:)
Falis....:cray:

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Anđele Zonki coe'ce moj pozuri:)
Falis....:cray:

Valjalo bi da se vrati, talentovan mali... mnogo talentovan.

692ZZOONNKKII.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Zonki...covece bas bi mogao i da se vratis..bez tebe je smorrrrrrrrrrr
Vibe Tribe..daj vrati se niko te nece grditi..ne dam ja..bez tebe je smorrrrrrrrrr
Macoru...dolazi ovamo kad ti lepo kazem..mac..mac...:)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Zonki,ne vraćaj se zainat! :lol:

P.S:Vratio se Banovani! :dance2:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Blueangel...nestala si odjednom i mnogo mi falis taman kad smo se zblizile ti si nestala...Hajde vrati se...niko nema ideje k'o ti jedna si od forumasa koji su me najvise nasmijavali:cry:
P.S.Ako se vratis prvo mi se moras pola sata izvinjavati jer si otisla bez pozdrava,a obecala si da neces otici i da si nas sve zavolila ovde:beee:(lazljivice)
Vrati seeeeeeeeee:cray:

Sta mi se deres i ronis mi tu neke krokodilske suze BlekendBludnice ,potopices server sa ovoliko ljudi na njemu jbt !!!!!!

Uzgred,uspanicila si mi alarm na hardu ,sve mi vikalo tiiiiiiiiiit tiiiiiiiiiiiiiit, pocela sam da se pitam jel gori negde koliku si frku digla!! :lol:

Nestala sam odjednom jer je istekao mandat mom nicku . Skupila sam poslednji atom mojih poslanickih angelovskih krila da se ulogujem i kazem ti da te puno volim BlekendBlesice moja draga,da mi uzasno nedostajes kao i nekolicina osoba sa ovog foruma .Ebem ti patetiku ,evo mi suza klizi po tastaruri preti da napravi kurshlus i razlije mi slova na boardu! sorry

Opalim vas sve jednom ogromnom kisscinom .:dance2:

:heart::heart::heart::heart::heart:

Natrag