Ostavi cigarete, uživaj u seksu

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ostavi cigarete, uživaj u seksu

Cigareta najviše prija uz kafu, alkohol, posle jela, ali i posle seksa. Međutim, pušenje negativno utiče na potenciju, tvrde naučnici.

v159515p0.jpg

Pušenje negativno utiče na krvne sudove u muškom polnom organu - sužava ih i tako smanjuje protok krvi.

Veća količina krvi u polnom organu dovodi do kvalitetne erekcije, a ako je cirkulacija poremećena, postoji veća šansa za impotenciju i neplodnost.

Kineski tim naučnika sproveo je istraživanje koje je trajalo šest meseci, a obuhvatilo je 4.763 zdravih muškarca. Pokazalo se da pušenje kod muškaraca za 41 odsto povećava rizik od problema sa erekcijom.

"Ranije studije su pokazale da pušenje utiče na sposobnost erekcije kod muškaraca, ali sa tom pojavom uvek su bili u vezi i neki drugi zdravstveni problemi - visok krvni pritisak, dijabetes i kardiovaskularne bolesti. Ovo je prva studija koja potvrđuje vezu između cigareta i erekcije, a učesnici su sasvim zdravi muškarci", kaže vođa istraživačkog tima Jang He.

Dakle, ugasi cigaretu - sad zaista imaš dobar razlog.

Izvor: Mondo

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
ako bi htela neka dama da mi pomogne da ostavim cigarete . bio bih joj do kraja zivota zahvalan :give_rose::angel::evil::oops:

a sad ozbiljno.

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
26
Izmedju sexa i cigareta,opredeljujem se ipak za cigaretu.
Hahaha,nekome je ocigledno toliko stalo da me zaplaso,da sve ovo ne shvatam ozbiljno.
Moj deda je pusio od malih nogu,umro sa 88 godina i to na rukama svalerke,
sta reci vise.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ja mislim da to nema veze jedno s drugim,ali bi trebali svi kad tad da ostavimo cigarete,ne mora biti zbog sexa.

Natrag