Šta je novo?

Osmomartovski koncerti

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.513
Pokloni Beograđankama


Osmomartovski koncerti
Izvor: Blic S. Milojković / M. Radović | 09. 03. 2011. - 00:29h

Vek proslavljanja Dana žena Beograđani su sinoć podelili sa Željkom Samardžićem, Goranom Karanom, Vladom Divljanom i Ivanom Bosiljčićem. Dok su Željko i Goran belkantom raznežili dame i njihove pratioce, Vlada i Ivan su gradskim šarmom očarali pripadnice lepšeg pola.

Željko Samardžić


Najmasovnija proslava 8. marta bila je uz Željka Samardžića u prepunoj Beogradskoj areni.

- Već sto godina proslavljamo osmi mart, a ja sam čitav vek na strani žena i tako će biti dok živ - rekao je Željako Samardžić i priznao da mu je srce na trenutak zastalo kada je video do poslednjeg sedišta ispunjenu “Arenu”.

Uz goste, Jasnu Gostić i Jelenu Rozgu poveo je publiku u na romantično putovanje kroz svoje najveće hitove, putovanje koje bi se u jednoj rečenici moglo opisati i ovako: uz “Letnju dragu” i “Još jedan viski” ovaj “stari vuk” preselio se na “ljubavnu adresu”. A onda je neočekivano sa bine jedan Sale zaprosio jednu Olju, a Željko je poručio: “A ti sad, Olja pokaži mu šta znaš”, a zatim između strofa istoimene pesme poručio svojoj supruzi: “Majo, volim te najviše na svetu!”


Goran Karan


A sinoć je za sve dame pevao i splitski tenor Goran Karan u prepunom Sava centru. Osmomartovski koncert počeo je pesmom “Jubav lipa, jubav slipa” čime je izmamio aplauze brojnih fanova. Muzičar je bio vidno raspoložen pa je koketirao sa publikom i pozdravio ih rečima “Dobro veče, živio osmi mart”, a zatim nastavio da ređa svoje popularne hitove “Ružo moja bila”, “Kad podne zazvoni”, “Kao da te ne volim”, “Od jubavi san duša ranjena”, “Ostani”, “Vagabundo” i mnoge druge. Svim ljubiteljima dalmatinskog zvuka priređeno je jedno posebno stanje - od smeha do plača, uz neprolazne hitove sjajnog muzičara.


Ivan Bosiljčić


U Domu omladine večiti dečko beogradskog novog talasa Vlada Divljan sa svojom nevladinom organizacijom svirao je za pripadnice lepšeg pola. Specijalni gosti sada već tradicionalnog koncerta bila je grupa “Ljetno kino” i članovi sastava “Svi na pod”. Osim očekivano divnog ugođaja sa vanvremenskim Vladinim hitovima kao što su “Jedina”, “Dok dobuje kiša”, “Rusija”... na koncertu su pucale žice na gitari, a bubnjar Marko Milivojević najavio je svoju ženidbu 26. marta. Svi zajedno u Domu omladine pevali su pesmu “Ona to zna”.
 
Top