Član
- Učlanjen(a)
- 22.09.2012
- Poruka
- 174
Ako nije u pitanju neki netbook najpametnije i najlakse resenje ti je DVD pa da sprzis ISO...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako nije u pitanju neki netbook najpametnije i najlakse resenje ti je DVD pa da sprzis ISO...
Imalo je i ranije identičnih problema... pisali su ovde u temi...Imam problem
Ova MSDN izdanja imaju u sebi integrisan serijal tako da nema brige...Koji instalacioni broj da upišem tokom instalacije?
ps. ima li novih online aktivacionih brojeva za Windows 8.1 Pro (bojim se da ću nešto zabrljati kod Offline (Skype) metode.
sHAKaJaada,pomagaj druže.baš sam u jadu.imam laptop Toshiba Satellite M50D-A10Z a konfa je:4 gb RAM,HDD 750 gb,grafa;AMD A6 5200 Radeon HD grafic.System Windows 8.1 sa linka koji si mi velikodušno dao u dual bootu sa Linux Mint Rebecca 17.1.Od momenta paljenja na dugmić pa do podizanja sistema prođe i po 1 minut,isto je i sa gašenjem(čitač bootanja od 360 TS kaže 20 sec,laže ko pas).Svi nepotrebni servisi i aplikacije prilikom podizanja su pogašeni,znači diže samo ono osnovno.Driveri ažurirani i sve je čisto od gamadi.šta bi mogao biti problem tako sporog podizanja i gašenja?unapred hvala***Hidden content cannot be quoted.***