Orgazam bez fizičkog dodira?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Slazem se sa Crvendacem da je mozak cudo...desilo mi se da dozivim orgazam i bez dodira a takodje da navedem partnera da to uradi samo recima...neznim saputanjem i pisanjem vrlo interesantnih i lascivnih poruka...ko nije probao neka proba ..zabavno iskustvo...mada nije kao pravo sa dodirima..mirisima.. uzdasima i ovakav sex ima svoju draz...mozda to ne ume svako ali treba probati i imati ono nesto da bi to bila prava stvar...;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
[WARNING]Naravno da ću da opominjem i zbog spamovanja, i zbog ovolikih vulgarnih reči. Jeste ih zamaskirali, ali opet, ovde im nije mesto.[/WARNING]

Destrukcijo, Black and Blond je sasvim u pravu, ovde se govori o orgazmu bez ikakvog dodira, ne o internet vezama koje funkcionišu uz veliku pomoć telefona, web kamere i slušalica.
Ako već pričamo o tome, mogu da kažem da ga nisam doživela, ali sam uspela da jednog od bivših dovedem do orgazma bez dodira (bio je na javnom mestu, u kolima), tako što sam mu poslala tri lascivna SMS-a zaredom.
Dakle, moguće je, ali ako niste prirodno talentovani za tako nešto, potrebna je vežba. Mozak je čudo! yes3

Ne znam, nisam to doživio, samo jednom sam nešto slično priuštio ženi u koju sam bio zaljubljen, telefonom, i ne znajući da se tokom razgovora "radi". Kada se "uradila" rekla mi je. Ali to nije ono o čemu je ovde riječ. Za ovo sam čuo ali nisam siguran da su muškarci u svjesnom stanju sposobni za to.

"Za razliku od žena, muški mozak sav fokus stavlja na fizički kontakt i stimulaciju prilikom seksa. Muškarcima je bitan kontakt dok je ženama fokus na opuštenosti i manjku nervoze."

Upravo zbog ove suštinske razlike koja je lijepo i sažeto objašnjena u tekstu muškarci orgazam bez dodira mogu doživjeti jedino u snu, pojava se zove polucija ili srpski, "mokri snovi" i karakteristična je za muški period puberteta. U manjem broju slučajeva i odrasli muškarci bez dovoljno seksualne aktivnosti (pod ovim se podrazumjeva i pražnjenje putem masturbacije) mogu imati mokre snove.

Što se tiče tvoje tri sms poruke Crvendać, čisto sumljam da je samo čitanje dovelo do vrhunca bez dodatne fizičke autostimulacije. Popalio sam se mnogo puta na lascivne poruke i počitane priče ali kada se to desi ruka sama ide dole i pomaže mašti da stvar finalizuje do vrhunca. Možda je moguće kod muškaraca koji imaju vrlo izražen problem preuranjene ejakulacije, tako da ne mogu potpuno kategorično pobijati tvoje tvrdnje, jer sve je moguće i uvijek postoje izuzeci.

Ja bih... mislim... volio pročitati ta tvoja 3 sms-a... mislim, čisto iz radoznalosti.. jelte... u svrhu mog ... amaterskog istraživaćkog rada... jel... na području... seksologije... i razlika među polovima. Čisto... experimenta radi... jelte. Ništa lično. :zip::red:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Haha, i ja bih voleo procitati te lascivne poruke a slazem se sa PYC da su te poruke mogle biti samo uvod a da je dodatna stimulacija odradila kljucni deo.
I ne razumem zasto opomena od Crvendaca kad sam pisao na zadatu temu i ni jednog trenutka nisam bio vulgaran.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Moguce je ako je muskarac pregoreo .... Muskarac je u neku ruku kao fasung za sijalicu ... Dok radi sve je ok, dok tok ide svojim tokom opet je ok, cim sijalica prsne fasung moze da pregori .... Kad pregori, nema mu spasa .... Tako da mu je tada i jedna "lascivna" poruka predovoljna da mu u gacama ostane haos ....

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
E taj je onda zagoreo preko mere, taj bi i u muvi u letu video seksi amazonku.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Moguce je ako je muskarac pregoreo .... Muskarac je u neku ruku kao fasung za sijalicu ... Dok radi sve je ok, dok tok ide svojim tokom opet je ok, cim sijalica prsne fasung moze da pregori .... Kad pregori, nema mu spasa .... Tako da mu je tada i jedna "lascivna" poruka predovoljna da mu u gacama ostane haos ....

Wizarde ti si meni sve više simpi, al hajd bogati popij prvo kafu pa malo doradi taj post.:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Ni ja nisam znala da ću postići takav efekat, ali jesam. Ja sam htela malo da ga napalim, da brže stigne do mene.
I ne, uopšte nije bio klinac, u to vreme je već imao preko 40 godina, i imao vrlo redovan seksualni život, ali je čovek očigledno "talentovan". A da se desilo - desilo se.
On se vraćao s posla, ja sam znala gde se tog momenta nalazi, znajući da sam mu na ovaj ili onaj način ceo dan u glavi napakovala sam mu poruke i kad je seo u auto počela da šaljem, jednu za drugom... i desilo se šta se desilo, na parkingu, u centru Beograda, gde prolazi mnogo ljudi i nema šanse da uradi bilo šta.
Prema tome, možete da mi verujete ili ne verujete, on i ja znamo šta je bilo. ;-)
Probajte, istražujte, možda i vama uspe, ako vas to uopšte zanima...

Poslednja izmena:
Natrag