Šta je novo?

Optužili je za izdaju zemlje jer nije smršala

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Indija protiv bivše misice i glumice


Optužili je za izdaju zemlje jer nije smršala


Blic


Bolivudska zvezda Aišvarija Rai Bahan (38), koja je u novembru prošle godine rodila ćerku, postala je meta kritika svojih sunarodnika jer još nije uspela da povrati liniju od pre trudoće.Indijci su revoltirani što nekadašnja mis sveta nije oslabila „brzo kao Viktorija Bekam“ i smatraju da je Aišvarija izdala svoju zemlju.

Jedna od najpoznatijih glumica Bolivuda, koja je stekla svetsku slavu ulogom u filmskoj parodiji „Bride and Prejudice“, nekada se ubrajala među najlepše žene sveta, a sada je karakterišu kao debelu i neprivlačnu.


Aišvarija Rai Bahan je tokom prethodnih pola godine jela sve što je poželela i, kako je sama rekla, „uživala je u majčinstvu“. Tako je supruga Abhišeka Bahana nakupila kilograme viška koji izgleda da više smetaju obožavateljima nego njoj samoj, prenosi „Dejli mejl“.- Ona je bolivudska glumica i dužnost joj je da izgleda dobro. Trebalo bi da se ugleda na žene kao što je Viktorija Bekam, koja je povratila figuru samo par nedelja nakon porođaja - navodi se u komentarima na internetu.

Kolumnistkinja Šoba De smatra, međutim, da je nerealno očekivati od javnih ličnosti da neprestano budu u top formi.

- Aišvarija je kao boginja, od nje se očekuje da izgleda besprekorno - kaže Šoba.

Među fanovima bolivudske glumice ima i onih koji su stali u njenu odbranu, pa se tako u jednom komentaru navodi da Aišvarija izgleda kao „svaka normalna majka“.

- Aiš nije jedna od onih sebičnih žena kojima je lični izgled važniji od bebe. Svaka joj čast što svojoj ćerkici poklanja svu pažnju - piše u komentaru.[TABLE="class: antre_c back_c_1"]
[TR]
[TD]Sa ćerkicom u Kan
Aišvarija Rai bi trebalo da se pojavi na Kanskom festivalu, pa njeni obožavatelji, ali i kritičari, jedva čekaju da vide kakva će joj biti figura. "Izgled i debljina je uopšte ne brinu, niti razmišlja o tome kakvu će haljinu nositi. Ona pokušava da nađe način da ćerku Aradiju povede u Francusku - rekao je jedan od glumičinih bliskih prijatelja. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]


 
Top