Laviću, dao ti Bog sve što je na tvoju korist i spasenje.
Brate moj telesni bol je uvećan i duhovnim kad vidim da mi niko od braće iz protestantskih zajednica nije poželeo u molitvi dobro....dao si mi najbolji mogući lek a to je da ono što je za mene najbolje i spasenje.
Slape,prijatno si me odradovao u svoj mojoj nevolji hvala ti brate moj.
Naglo se stanje pogoršava a Bog jedino zna i ako nađem milost i isceli me i podari još života nisam siguran da ću moći pisati više jer kako bih pisao nešto protiv tvojih reči kad si mi u nevolji prvi poželeo spasenje i ono što je za mene najbolje.
Juče sam shvatio jednu stvar,da Bog ne gleda za carstvo naše znanje već naše srce.
Moje srce nije dobro,oholo je i ponosito i svako je tako koje se želi dokazati i biti iznad ostalih.
Sigurno ima tački u kojima grešim zato je bolje nekad ćutati.
Evo Bog mi je svedok da nisam očekivao da mi se ti obratiš i skoro je suza krenula kad videh ko mi se obraća....toliko smo se sukobili oko raznih stvari u mišljenjima i eto,....
Sad opet idem kod lekara da vide šta će samnom sve se za nekoliko dana dešava i još mi nije jasno kako tako brzo?
Zaista mi je potrebna svaka molitva jer osećam da mi samo moja nije dovoljna.
Slape brate,tebi se izvinjavam ZA SVAKU REČ koja te je povredila molim te oprosti mi.