UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Исабелета и ја смо пробали овако нешто, што је одмах схваћено као екуменизам. Ни говора!

Заиста је ово најбоља тема на форуму и највише мудрости доноси.

Stvarno je super , svi mi grešimo , i svi nesto reknemo pase poslje kajemo , i imamo potrebu dase nekako jspričamo . Ovo nema veze sa ekumenizmom.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Opraštanje je čin ljubavi.
Sve hrišćane molim da me se sete u molitvi u vezi isceljenja i Božje pomoći.
Bog vas blagoslovio i mnogostruko blagodat umnožio amin.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Laviću, dao ti Bog sve što je na tvoju korist i spasenje.

Brate moj telesni bol je uvećan i duhovnim kad vidim da mi niko od braće iz protestantskih zajednica nije poželeo u molitvi dobro....dao si mi najbolji mogući lek a to je da ono što je za mene najbolje i spasenje.
Slape,prijatno si me odradovao u svoj mojoj nevolji hvala ti brate moj.
Naglo se stanje pogoršava a Bog jedino zna i ako nađem milost i isceli me i podari još života nisam siguran da ću moći pisati više jer kako bih pisao nešto protiv tvojih reči kad si mi u nevolji prvi poželeo spasenje i ono što je za mene najbolje.

Juče sam shvatio jednu stvar,da Bog ne gleda za carstvo naše znanje već naše srce.
Moje srce nije dobro,oholo je i ponosito i svako je tako koje se želi dokazati i biti iznad ostalih.
Sigurno ima tački u kojima grešim zato je bolje nekad ćutati.
Evo Bog mi je svedok da nisam očekivao da mi se ti obratiš i skoro je suza krenula kad videh ko mi se obraća....toliko smo se sukobili oko raznih stvari u mišljenjima i eto,....
Sad opet idem kod lekara da vide šta će samnom sve se za nekoliko dana dešava i još mi nije jasno kako tako brzo?

Zaista mi je potrebna svaka molitva jer osećam da mi samo moja nije dovoljna.
Slape brate,tebi se izvinjavam ZA SVAKU REČ koja te je povredila molim te oprosti mi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Brate, zelim da ti Bog da da pozivis jos dugo, da te isceli Svetim Duhom, da ti da razumevanje njegove reci i da te obilno blagoslovi. Zelim da te spasi za njegovo vecno carstvo i oprosti sve grehe.. A ako smo mi i imali bilo kakva nerazumevanja i neslaganja ovde, sam Bog zna da ti ja oprastam sta god da si rekao i molim ga da oprosti i meni, a da ni jednoga trenutka nisam imao nista protiv tebe to on zna..
Oprosti mi za reci brzopleto izrecene, a nekako verujem da Bog nece dozvoliti da ti se ista desi..
Molicu se za tebe brate moj. Da te vidimo jos dugo vremena da budes ovde sa nama...
Zato budi miran, i Bozji mir koji prevazilazi svaku misao neka sacuva tvoje srce u Hristu Isusu..
Neka te Bog spasi, jel jos nije vreme da se rastajemo. Amin!

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Brate moj telesni bol je uvećan i duhovnim kad vidim da mi niko od braće iz protestantskih zajednica nije poželeo u molitvi dobro....dao si mi najbolji mogući lek a to je da ono što je za mene najbolje i spasenje.
Slape,prijatno si me odradovao u svoj mojoj nevolji hvala ti brate moj.
Naglo se stanje pogoršava a Bog jedino zna i ako nađem milost i isceli me i podari još života nisam siguran da ću moći pisati više jer kako bih pisao nešto protiv tvojih reči kad si mi u nevolji prvi poželeo spasenje i ono što je za mene najbolje.

Juče sam shvatio jednu stvar,da Bog ne gleda za carstvo naše znanje već naše srce.
Moje srce nije dobro,oholo je i ponosito i svako je tako koje se želi dokazati i biti iznad ostalih.
Sigurno ima tački u kojima grešim zato je bolje nekad ćutati.
Evo Bog mi je svedok da nisam očekivao da mi se ti obratiš i skoro je suza krenula kad videh ko mi se obraća....toliko smo se sukobili oko raznih stvari u mišljenjima i eto,....
Sad opet idem kod lekara da vide šta će samnom sve se za nekoliko dana dešava i još mi nije jasno kako tako brzo?

Zaista mi je potrebna svaka molitva jer osećam da mi samo moja nije dovoljna.
Slape brate,tebi se izvinjavam ZA SVAKU REČ koja te je povredila molim te oprosti mi.

Moliću zatebe ko za svoju sestru , ozdravićeš ti nama uz Kristovu pomoć , još dugo dugo dugo , ćeš se ti prepirati snama . :give_r:

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Vama troma neka Bog podari svaki dobri dar.
Svako ko je molio ili moli za mene pomoć neka mu dragi Bog podari mnogostruko ljubavi i zdravlja.
Reč je mač, reč je oruđe.
Kako osobe ispunjene ljubavlju mole za svoje neistomišljenike tako ih Bog uzdiže u visinu Hristove ljubavi koja ne gleda ko je ko.

Član
Učlanjen(a)
21.09.2012
Poruka
302
Vama troma neka Bog podari svaki dobri dar.
Svako ko je molio ili moli za mene pomoć neka mu dragi Bog podari mnogostruko ljubavi i zdravlja.
Reč je mač, reč je oruđe.
Kako osobe ispunjene ljubavlju mole za svoje neistomišljenike tako ih Bog uzdiže u visinu Hristove ljubavi koja ne gleda ko je ko.
Zaista molitva je mocno oruzje u rukama nas malih ljudi.

Ako zaista verujes da ces dobiti to sto trazis, a sto je naravno u potpunom skladu sa hriscankom bratskom ljubavlju, treba slepo da verujes da ces to od Boga i primiti! Znas da bez vere nije moguce ugoditi Bogu! Druga stvar je istrajnost u molitvi, jer svako ko kuca otvorice mu se... pa i ako si dosadan, zbog dosade svoje ces primiti to sto zelis. Nek sve bude preko Hrista, uz zahvaljivanje i po Bozijoj volji!

Ja sam jedan mali covek koji se veoma dugo bori sa svojim gresnim telom, bitno je da sam svestan svojih duhovnih potreba i da mi je to gotovo uvek na prvom mestu i da zaista volim bratski svakog coveka, bez obzira na boju koze i na veroispovest.

Molicu se za tebe celim srcem i celim svojim bicem sa mnogo vere da ces jos dosta godina biti medju nama.

Jakov 5:16 Ispovijedajte dakle jedan drugome grijehe, i molite se Bogu jedan za drugoga, da ozdravljate; jer neprestana molitva pravednoga mnogo može pomoći.

Od Boga ti blagoslov

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Zaista molitva je mocno oruzje u rukama nas malih ljudi.

Ako zaista verujes da ces dobiti to sto trazis, a sto je naravno u potpunom skladu sa hriscankom bratskom ljubavlju, treba slepo da verujes da ces to od Boga i primiti! Znas da bez vere nije moguce ugoditi Bogu! Druga stvar je istrajnost u molitvi, jer svako ko kuca otvorice mu se... pa i ako si dosadan, zbog dosade svoje ces primiti to sto zelis. Nek sve bude preko Hrista, uz zahvaljivanje i po Bozijoj volji!

Ja sam jedan mali covek koji se veoma dugo bori sa svojim gresnim telom, bitno je da sam svestan svojih duhovnih potreba i da mi je to gotovo uvek na prvom mestu i da zaista volim bratski svakog coveka, bez obzira na boju koze i na veroispovest.

Molicu se za tebe celim srcem i celim svojim bicem sa mnogo vere da ces jos dosta godina biti medju nama.

Jakov 5:16 Ispovijedajte dakle jedan drugome grijehe, i molite se Bogu jedan za drugoga, da ozdravljate; jer neprestana molitva pravednoga mnogo može pomoći.

Od Boga ti blagoslov

Vidim kako sam mali i ništavan, svakim vašim pisanjem bivam manji i to je dobro neka Hrist u meni raste a ja da se umanjujem.Isti stih mi je brate u glavi danima.
Znam jednu stvar ali ne od svog znanja jer onda nebih ništa znao da čovek prvo treba na sebi da radi sve dok ima snage i da pusti da Duh Sveti radi na nama a onda nećemo mi raditi na drugima već ih ljubiti ali ponovo ne mi već Hrist u nama.
Bog ti pomogao da budeš pobednik nad svime sa Hristom u sebi jer što ti ne možeš može Hrist Spas naš.
Oprosti mi brate moj zaista sam se ogrešio i o tebe.

Natrag