Opet zajedno: Marijana i Nemeš ne prestaju se ljubiti, Vladimir i Soraja se žestoko

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Opet zajedno: Marijana i Nemeš ne prestaju se ljubiti, Vladimir i Soraja se žestoko

nemes-marijana-625-2442011-jutjub.jpg

index.hr

SUPERJUNAKINJE su pale tjedni zadatak jer se tijekom jučerašnjeg dana nisu redovito odazivale na riku Žene Lavice. Big Brother ih je izvijestio o tome te ima kazao kako zbog toga neće imati priliku spasiti Nirmala i Nemeša. Ipak, oni su im se tijekom prijepodneva iznenada pridružili u kući te su konačno svi na okupu. Marijana i Nemeš ne prestaju se ljubiti te jedno drugom prepričavaju što se događalo. Razdvojenost im je teško pala pa se trude što više posvetiti pažnju jedno drugom.

Vladimir je siguran da Soraja vješto skriva svoje lice iza maske nevinašca

Dok su Marijana i Nemeš razmjenjivali nježnosti u dvorištu kuće, u dnevnoj sobi su Soraja i Vladimir započeli raspravu. Soraja misli da se Vladimir u kući pokušava predstaviti onakvim kakav zapravo nije, a on demantira sve što ona kaže, tvrdeći da nije u pravu. Vladimir je siguran da Soraja vješto skriva svoje lice iza maske nevinašca. Zasmetalo mu je to što ga Soraja nije spasila iz jazbine žene lavice i odlučio joj je sasuti istinu u lice. Tvrdi da Soraja nije to što je izvan BB kuće i da takvom njenom ponašanju mora stati na kraj.


Vladimir je nakon sinoćnje igre s bocom, kojom su se ukućani zabavljali prije spavanja, kazao kako Soraja samo pokušava glumiti dobru djevojku, a da zapravo to nije. Soraja isto to misli za Vladimira. Jedno drugo su tijekom konflikta nazivali "folirantima", a bijesna Soraja se kasnije žalila Horvatu i pričala mu zbog čega je zapravo došlo do rasprave. Vladimir je tijekom svog kratkog boravka u kući zapao u raspravu s već nekoliko ukućana. Vladimir kaže kako je Bojana jedina žena u kući koja mu odgovara.

Bojana kaže da će njena seksualnost za stanare do kraja ostati enigma

Brandon već pomalo spletkari po kući. Započeo je implicirajući Bojani kako postoje informacije iz vanjskog svijeta koje on ima, a koje Bojanu predstavljaju u negativnom svjetlu. Ona je odmah naslutila o čemu se radi iako joj nije eksplicitno rekao pa čak ni dao konkretne naznake. Odmah se krenula pravdati objašnjavajući situaciju od prije nekoliko dana, kad se izmaknula nakon što ju je Marijana krenula poljubiti. Sve to u cilju suzbijanja špekulacija da je lezbijka. Potom je s Marijanom nastavila diskusiju u drugom smjeru, govoreći kako ona nije tako odgojena i kako je to jedna od tri stvari za koje joj je majka kao maloj rekla da to ne bude. Bojana je završila razgovor konstatacijom da će njena seksualnost za stanare do kraja ostati enigma.

Nirmal i Lester raščistili sve nesporazume

Nirmal je nakon povratka iz jazbine Žene Lavice odlučio raščistiti sve nesporazume s Lesterom. S obzirom da se Lester u jednom trenutku nedolično ponašao, Nirmal se zabrinuo da ga Big Brother ne izbaci iz kuće. Međutim, Lester je čuo priču koja se nije poklopila s Nirmalovom, pa je samim time došlo do nesporazuma. Nirmal je objasnio Lesteru što je zaista rekao i Lester je u to povjerovao.
 
Natrag
Top