Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno da hoću. postoje tzv bootloaderi i sve to, ali je usb previše spor i nekonstantan da bi održao iole bilo koji operativni sistem sem linux-a koji uzgred podatke dobija i šalje kao pakete a ne kao kod windows-a u obliku zasebnih fajlova (1 paket je celina i lakše se prnosi nego 20 zasebnih fajlova). zašto bi koristio uopšte neki brži procesor ako do podizanja sistema treba da skuvaš i popiješ kafu. Ja sam lično, kada mi je crkao hard na netbuku koristio HCSD karticu od 8GB na kojoj sam instalirao linux i veruj mi uopšte mi se nije sviđalo to kako radi, pokušavao sam i sa unix-om i sa winPE i opet sporo, još i ako pokušaš update windowsa i on promeni konfiguraciju boot.ini fajla onda su usro motku. sve iz početka. ne koriste džaba ssd diskovi zaseban i/o kontroler da je moguće raditi isto to sa fleševima i mmc-ovima.![]()
ima svakako,ali kako da ubacim windows na flash ili kad dodjem u yugu da s externog dvd ubacim