Opet miniraju rapidshare?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
10
Da li neko zna šta se opet dešava sa downloadom preko JDownloadera. Pokušavam da skidam preko rapidsharea i sad daje poruku da trenutno nije dostupan????
 
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
10
Mamicu im rapidšerovsku!!!!! Obaveštenje da su spustili protok za fri-juzere na 30 Kb/s što znači opet skidamo jedan film po 7 sati!!!! Kreteni!!!!
 
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Uopste nisu kreteni. S obzirom na gasenje megaupload i filesonic hosting servera i s obzirom da ostali hosting serveri poput hotfile i fileserve veoma revnosno skidaju svaki prijavljeni ilegalan sadrzaj, Rapidshare sada belezi sve vecu posecenost pa protok za free usere preti da ugusi protok za premium usere. Normalno je da server podrzi maksimalnu brzinu skidanja za premium user account a free user koliko pretekne. Mislim, necemo da platimo legalan softver, a mnogo nam i pretplata za rapid pa daj da skidamo sta god nam padne na pamet po najvecoj brzini. Ma daj, hvala rapidu sto jos uvek postoji i funkcionise.
 
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
10
Ma slažem se potpuno, malo sam s našalio!!!! Moraćemo i mi da pređemo na onu ''plati pa klati''!!!! Dosta je bilo daunlouda za DŽ!!! Da li još uvek funkcionišu linkovi za fileserve???? POZZ SVIMA!!!
 
Natrag
Top