Operativni system za gamere ?

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pozdrav forumaši.

Evo kao što se može vidjeti u samom nazivu teme da riješimo ovu dilemu, koji je najbolji operativni system za gamere kao i to da li koristiti 32-bitni ili 64-bitni.

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ma konfiguracija je gamerska, mislim imam u planu sastaviti tako nešto sad možeš i sam zaključiti da će biti malo bolji komp od standardnog.Vjerojatno pitaš koja konfiguracija zbog memorije.Imat će sigurno 8 gb RAM-a i procesor će biti 64 bitni.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
jbg ne znam bas, manuo sam se igrica ima vise od god dana, po meni bolji je win 7 pa cak i za igrice al vidjecemo ostale odgovore, nisam siguran, xp je dobar sistem al na jacu konfu mislim da je ipak bolja sedmica, to je moje misljenje

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ako sastavljas gejmersku masinu, ubaci joj bilo koji sistem, nece ni da oseti. To da li ubaciti xp ili windows 7 je bitno samo kod slabije konfigurisanih racunara koji su na granici da neku igru pokrenu ili ne pokrenu. Kada je gejmerski racunar u pitanju, onda nema problema- ubaci mu windows 7, pokreni najzahtevniju igru koju nadjes na trzistu na ultra podesavanjima i opet ce da radi sa pola snage bez da se znoji.
Svakako da je trenutno najbolji Windows 7 Ultimate x64.

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ok senator hvala na objašnjenju.Sve u svemu može se preći na 64 bitni system bez problema tj.radit će igrice bez nekih zezancija.

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Moja preporuka bi ti bila ako se malo bolje razumes da ubacis 64-bitni XP zato sto ima vise podesavanja,sedmicu su osiromasili za dobar deo sitnih podesavanja dok su ostatak dobro posakrivali :)...

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Ma razmišljao sam o 64-bitnom XP,samo moram naći dobar 64-bitni XP da nema nekih virusa i ostale zezancije,pa ako ti naleti nešto pošalji.

Hvala :)

Natrag