Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
trebao bih da menjam kompjuter a u operi imam velik broj adresa sacuvanih u bookmarks po mojim folderima. sta je najbolje da uradim pa da te adrese mogu da koristim i u novom kompjuteru?
 
Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
yes3mozes da "internet explorer"postavis kao svoj web pretrazivac,zatim da sve te adrese (omiljena lokacije) uvezes (prebacis) iz "opere" u "internet explorer" (sve ovo u starom komp.-u) mislim da znas da u svakom sistemu postoji folder "omiljene lokacije" (favorites) e u tom folderu ce "internet explorer" sacuvati sve adrese,zatim sadrzinu tog foldera pomocu fles memorije prebacis u novi komp.u folder "omiljene lokacije"ili "favorites" i "internet explorer" u novom komp. ce to prepoznati zatim instaliras "operu" i postavis je kao podrazumevani pretrazivac i sve te adrese uvezes iz "internet explorera",to bi bilo to.
 
Član
Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
32
Ne mora tako da komplikuje bez potrebe. Eksportujes bookmarke iz Opere na flash ili cd i posle ih samo importujes na novom kompu kada instaliras Operu.
 
Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
sage ti je dobro rekao, imaš u operi opciju pod "postavke - uvoz i izvoz - izvoz opera oznaka" ( u mene je opera na hrvatskom ). spremi na usb stick i poslije sve isto samo ide uvoz.
 
Natrag
Top