Član
- Učlanjen(a)
- 13.03.2013
- Poruka
- 18
I ja sam nedavno uzeo IPTV, a jedina zamerka je to sto nema Fox kanale i mozda RTL hrvatski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
RTL Hrvatski nece ni biti u ponudi. I Rtl i Nova su zabranili reemitovanje u SrbijiI ja sam nedavno uzeo IPTV, a jedina zamerka je to sto nema Fox kanale i mozda RTL hrvatski.
Isto kako bi gledao i kablovsku televiziju preko kompa.Moželi se Open IPTV pratiti preko kompa i kako?
Recimo, simple ili vlc ili imaju neki svoju aplikaciju?
Ne služi ničemu.Poštovani forumaši ! Imam jedno pitanje za stručne momke sa foruma uvezi Open IPTV a radi se o sledećem , imam IPTV već nekih dve godine a od skora sam video na boksu da ima i USB priključak pa me interesuje čemu služi i da li može da se pušta sa USB-a slike i razni filmovi ? Iskren da budem nemam m.da da priključim USB da nebih nešto zeznuo . Molim da mi neko što pre odgovori zato što imam puno stvari koje su mi od koristi a komp mi nije u funkciji . Hvala svima unapred !
Može, ukoliko imaš TV karticu za PC. Umesto sa klasičnim TV-om povežeš sa TV karticom i td....Moželi se Open IPTV pratiti preko kompa i kako?
Recimo, simple ili vlc ili imaju neki svoju aplikaciju?
Hvala punoMože, ukoliko imaš TV karticu za PC. Umesto sa klasičnim TV-om povežeš sa TV karticom i td....