Oni su nas šokirali i nasmejali u 2009-oj godini (video)

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Oni su nas šokirali i nasmejali u 2009-oj godini (video)


Godinu za nama obeležili su raskidi, razvodi, jedan obračun ljubavnika, neuspela hiphop karijera i jedan "magarac".

v157059p0.jpg


Događaji iz svetskog šoubiznisa o kojima su mediji najviše izveštavali u prošloj, 2009. godini, osim tragične smrti kralja popa Majkla Džeksona, nisu bili vezani za uspešne nastupe izvođača ili snimanje filmova koji su za samo jedan vikend zaradili milione...

Prvi "šok" koji su mediji revnosno ispratili bio je "fizički obračun ljubavnika" - Rijane i Krisa Brauna. Samo nekoliko sati nakon što se mlade zvezde nisu pojavile na probi za dodelu Gremi nagrada u februaru prošle godine, u medije su dospele slike pretučene Rijane. Slučaj je epilog dobio na sudu.


[YOUTUBE]2BNw-j-8394[/YOUTUBE]

Kada je reč o raskidima i razvodima reč, u ovim kategorijama slavno prvo, odnosno drugo mesto drže Madona i Gaj Riči i prvi čovek Formule 1 Berni Eklston. Pevačica i reditelj sporazumno su se razveli nakon osam godina braka, dok je Berni, nakon što ga je Slavica ostavila posle 24 godine braka, u 79. godini uspeo da se nađe čak na listi najpoželjnijih neženja.

Sledeći koji je dospeo na naslovnice tabloida bio je Hoakin Finiks, glumac čija je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon "Gladijatora". Poznat i kao "Džoni Keš" iz filma "Walk the line", brzinom svetlosti je prokockao poverenje fanova kada je rešio da se oproba u hihopu.

Da ne bude sve tužno i bizarno pobrinuli su se umetnik decenije i jedan kontroverzni komičar.


[YOUTUBE]lrRo4cMX2Fo[/YOUTUBE]

Nastavak novih avantura Saše Barona Koena u ulozi gej novinara Bruna bio je najiščekivaniji film godine. Brojne promocije na kojima se pojavljivao "kao od majke rođen" ili obučen u bika, nisu bili ništa prema skeču koji je Koen izveo sa navodno homofobičnim Eminemom na dodeli EMA nagrada.

I poslednji, ali sigurno ne i zadnji promašaj Kanije Vesta, dogodio se na dodeli VMA nagrada kada je mladoj pevačici Tejlor Svift oteo mikrofon iz ruke.


[YOUTUBE]1z8gCZ7zpsQ[/YOUTUBE]


Izvor: Mondo
 
Natrag
Top