Onanija, samozadovoljavanje, mastrubacija...

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Onanija, samozadovoljavanje, mastrubacija ili jednostavno drkanje

Šunjam se po internetu, svašta nešto nađem, pročitam, nasmejem se, pronađem tako malopre tekst koji je pisan za neke novine i nasmejem se slatko, pa da podelim to i sa vama.
Onanija, samozadovoljavanje, masturbacija, drkanje…sve su to reči u našem jeziku koje označavaju radnju za “ritmičko dodirivanje vlastitih genitalija, zbog seksualnog zadovoljstva i postizanja orgazma“. Vekovima proganjana i osuđivana, onanija je sasvim normalna pojava u čovekovom razvoju seksualnosti i ona uopšte ne deluje štetno na normalan seksualni život. Nije ni porok ni greh, a na ljudsko zdravlje čak deluje pozitivno. Povoljno utiče na emotivan život i psihu.
Sve sam ovo na početku rekao zato što je o samozadovoljavanju ispisano i rečeno toliko gluposti. Na primer u XVIII veku se smatralo da je samozadovoljavanje nepotrebno gubljenje životnih sokova, koje dovodi do isušivanja tela, žutice, tubekuloze, raznih polnih bolesti, a da žene koje masturbiraju, pri tom rađaju nakaznu i perverznu decu.
1928. godine jedan nemački doktor, vrlo cenjen u to vreme, izdao je knjigu u kojoj je sasvim ozbiljno rekao da samozadovoljavanje dovodi do homoseksualnosti.
Čak i u šesdesetim godinama prošlog veka, tadašnji čuveni seksolozi su tvrdili da je masturbiranje u adolescentnom dobu donekle prihvatljivo, ali posle tog perioda je neprihvatljivo i u najmanju ruku neobično, naročito u braku.
Da je sve tako kao što su oni mislili, govorili i pisali, ljudska rasa uopšte ne bi opstala do današnjih dana, a i oni sami su verovatno lagali da se nisu samozadovoljavali. Ipak smo preživeli, nismo poumirali od koje kakvih boleština, zato što volimo da se drkamo.
Sve predrasude su srušene, u dvadeset prvom smo veku i slobodno bez straha i stida smemo ako želimo da se samozadovoljavamo do besvesti. Masturbacija pomaže da se otkrije erotika vlastitog tela, da se spozna koji je nadražaj najjači, šta je to što nam najviše prija i što nas najviše pali.
Žene za razliku od muškaraca, imaju raznovrsnije mogućnosti masturbacija. Imaju više rupica i tačkica koje im mogu pružiti zadovoljstvo. Izbor veštačkih penisa, vibratora ili nečega što liči je stvarno veliki. Dodirivanje klitorisa je vrlo česta metoda koja se primenjuje i pri seksualnom odnosu sa partnerom. Stiskanje bradavica i butina za neke žene je vrlo stimulišuća metoda. Pri masturbaciji – posebno ženskoj – treba biti što maštovitiji, jer će kasnije pri odnosu, telo lakše reagovati na partnerove nadražaje.
Dok žene imaju dosta raznovrsnih mogućnosti masturbiranja, siroti muškarci su ograničeni samo na svoje ruke. Istina je da sada mogu da se kupe i veštačke vagine, ali u većini slučajeva muškarci to rade ručno.
Zanimljiv je primer jednog mladića koji je zaokupljen drkanjem, dobio neodoljivu želju da ga stavi sam sebi u usta. Pošto je to anatomski bilo nemoguće, upisao se na neki kurs joge i posle nekoliko godina upornog vežbanja, uspeo je u svojoj nameri. Tako da je posle toga sam sebi mogao da puši do mile volje. Inače je to po svim definicijama, najteži uopšte postojeći oblik samozadovoljavanja, ali kada je seks u pitanju ništa nije nemoguće i neizvodljivo ako postoji želja.
Jedan drugi primer se prepričava kao vic, ali postoji zapis da se slučaj zaista dogodio u Francuskoj na jednoj seoskoj farmi. Kažu da je neki mladić iz velike želje da se samozadovolji na drugačiji način, navukao na svoj penis muzilicu za mleko i pustio je u pogon. Ipak nakon nekoliko orgazama, kad mu je bilo dosta, nije znao kako da je isključi. Mislio je da ima sreću, pošto mu je pri ruci bio telefon. Krajnje isceđen nazvao je firmu koja mu je prodala mašinu i pitao kako da isključi tu prokletu muzilicu. Odgovor je bio zapanjujući: “Ništa ne brinite, mašina se isključuje sama, kada namuze pet litara!“
321.gif

Ako zanemarimo ova dva ekstremna primera, u većini slučajeva muškarcima je dovoljna samo ruka.
 
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Yeah, right, a u radnoj prostoriji muzilice (dobro, ajde, u štali), nema BAŠ NIKAKVOG oruđa- vile, lopate, motike, kojom bi mogao nasilno zaustaviti 5olitarski maraton?
 
Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Yukicu, žene se stalno samozodoljavaju i misle o seksu, čak češće od muškaraca.
Pričale su mi dve devojke svoje dve priče koje indirektno tiču ove teme, tačnije tiču se "ljubavi"

Jedna devojka koja je imala 20 i jedna žena od 35 godina.
Devojka od 20 godina nikad nije imala stabilnu vezu, promenila je nekoliko muškaraca za jednokratnu upotrebu a onda je otišla na jednu žurku gde se popilo dosta piva i kada se vratila sa žurke ispričala mi je kako joj se "svideo jedan dečko" kojem ni ime nije znala. Šta se dalje dešavalo možeš samo da pretpostaviš.

Žena od 35 godina, razvedena, bila je pozvana na jednu proslavu, a kada se vratila, završila je sa nekim "prijateljem" u krevetu.

Ovo su dve istinite priče koje su mi lično ispričale te žene.

Koliko muškarci imaju potrebu za seksom to je i slučaj sa ženama.
Ima i takvih slučajeva da će žena zbog duge pauze bez seksa bukvalno odvući muškarca u krevet po cenu da mu ni ime ne znaju.
One druge, ma koliko to poricale, masturbiraju baš kao i mi muškarci.
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Napaceni muskarci :D Hahahahhahahahhaha

Bolje biti napaćen muškarac nego luda žena. Žene kad ostanu bez seksa ili se i ne samozadovoljavaju, počinju da lude, da gube razum, ništa im nije potaman i svi su im u okolini krivi a najviše muškarci.

Muškarac kad je dugo bez seksa ili se ne samozadovoljava, nakon tog perioda samo ima još jaču želju za tim. Jedini znak ludila koji se može primetiti je jedino u figurativnom smislu.
 
Natrag
Top