Šta je novo?

OMV: Subotičanin Nenad Dulić dobio prvi Audi Q3 u Srbiji

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
OMV: Subotičanin Nenad Dulić dobio prvi Audi Q3 u Srbiji


Automagazin20111219063305_photo_0.jpg


Na svečanosti organizovanoj na benzinskoj stanici u Beogradu Nenad Dulić iz Subotice dobio je glavnu nagradu automobil Audi Q3 u finalnoj rundi OMV nagradne igre „Budi prvi u Srbiji!“. Ključeve automobila dobitniku nagrade uručio je generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko...

Nagrade su takođe primili i dobitnici 59 bonova za gorivo u vrednosti RSD 100.000. Nagradna igra je počela 12. septembra, a završila se 7. novembra. Svaka od 59 benzinskih stanica u Srbiji je 10. novembra izvukla po jednog dobitnika za nagradu - bonovi za gorivo u vrednosti RSD 100,000. Posle izvlačenja 59 dobitnika bonova za gorivo, svi preostali kuponi su učestvovali u izvlačenju glavne nagrade - automobila Audi Q3. Srećni dobitnik, Nenad Dulić, je tako postao vlasnik prvog modela ovog SUV-a uvezenog u Srbiju.

Za učešće u ovoj nagradnoj igri, OMV-ovi potrošači su morali da sakupe tri pečata. Pečat se dobijao kupovinom 20 litara bilo kog goriva sipanog u putničko vozilo ili 60 litara za kamione. Prilikom kupovine na kupon kartici namenjenoj nagradnoj igri, prodavac na kasi je davao pečat i „Kopiju broj 1“ fiskalnog računa, kao potvrdu obavljene kupovine.

„Nagradne igre već četvrtu godinu za redom nailaze na dobar prijem kod naših kupaca, o čemu svedoči veliki broj sakupljenih kupona. Dobitnicima čestitamo, a ostalima se zahvaljujemo što su koristili naše usluge i pozivamo sve kupce da opet učestvuju na jednoj od narednih OMV nagradnih igri“, rekao je povodom završetka nagradne igre generalni direktor OMV Srbija, Karolj Lajko.

Nenad Dulić 26-ogodišnji Subotičanin, dobitnik SUV-a Audi Q3, kupuje benzin na OMV stanicama od maja meseca ove godine od kada vozi svoj Fiat Punto. Nenad, po zanimanju mehaničar, zaposlen je u fabrici za proizvodnju čarapa, i isprva nije poverovao da je dobitnik Audija Q3, uprkos uveravanju kolega sa kojima radi. Sada je, naravno, presrećan zbog nagrade.
 
Top