1. Pozorišna predstava Radovan III
Kad Tasko Nacic kaze "Sta piju picke?"
Onda Jelence kaze Na koga li je mislio cika Radovane
a Radovan kaze cutiiiiiiii ne mrdajjjjjj ne nasedan na provokacijeeeeeeee
ps.
Legenda kaze da je recenicu sta piju picke rekao slobodan aligrudic. naime dobivsi vaznu dramsku nagradu izveo je dve prijateljice u kafanu i rekao kelneru meni dupli vinjak a picke pitaj sta piju!
2. Sta reci o legendi onog naseg pozorista, mislim Titinog. Neka mu je lahka zemlja. Covjek, drug i jaran...Sto se tice cuvene izreke njegova je bila" Svi bre piju da se napiju, a jedino ja pijem da se userem" - Jedan od najvecih Beogradskih boema koji ide pod ruku sa svim ondasnjim legendama, Tomom Zdravkovic i Pajom Vujisicem. Kad bi samo mogli da vide ova danasnja govna...e moj boze...( naravno u pitanju je Zoran Radmilović)
3. I tata bi sine!!(Ko to tamo peva).Pavle Vujisić kad gledaju N.Arnerić i slavka štimca
4. Eh, kad sam ja pevao, tvoja majka je bila nevina. (Maratonci)
5. Ma znas li ti da sam ja ovo zaradio dok si ti srao u gace i jeo pacija govna umesto dudinja-(Ko to tamo peva)
6.E crko da bog da...Dragan Nikolic reagujuci na kasalj Bate Stojkovica, koji je prekinuo scenu stimca i arnericke u Ko to tamo peva...
7. Manje vina manje vina!!!!! (Varljivo leto)
8. Mrzim narodnjakeee!!! (kako je propao Rock&Roll)
9."Odem ja u MUP, dobar dan, dobar dan. Vi ste taj i taj, ja sam taj i taj. Danice pojacaj radio mozda nas prisluskuju." BALKANSKI SPIJUN.
10.UMRO JE PRED SAM KRAJ SVOGA ZIVOTA (MARATONCI):
11.Ukusan ovaj Jeremia (Maratonci)
12.Jesi li?-a sta?-znaci nisi?-otkud ti znas da nisam?-pa jesi li?-nisam!(Grlom u jagode sredina 70-ih (dijalog izmedju oca i sina)).
13.Dragi Tito ~ veselje ~ me svako ako ovaj zna gdje nas vodi ! ("Nicija zemlja")
14. `Bem ti drzavu, prave onolike bolnice, skoletine, a zatvori , ovolicki!" -3 karte za Holivud
15. "Ko to tamo peva"
DecooooOOOOo,DecoOoooo...Busiii,hahhahhah,Busi,hahhahha