Član
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poruka
- 2.013
kako ja za tu nisam cula?:???:Meni je omiljena poza "umorni kosac"![]()
ccc a ja se bezze ponavljam,a jos toliko toga u ponudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako ja za tu nisam cula?:???:Meni je omiljena poza "umorni kosac"![]()
nema mnogo naprezanja kad je ona gore..opusti se i pazi na srcku..lepo..bas lepo..jedna od mojih omiljenih..:yea:Ona Gore - Zabranio mi lekar da se fizicki naprezem ( imam trosnu srcku )yes3
kako ja za tu nisam cula?:???:
ccc a ja se bezze ponavljam,a jos toliko toga u ponudi[/Q
Pa raspitaj e malo nemoj ja da te ucim pod stare dane![]()
svidja mi se kad je muskarac mastovit..uvek nesto novo..bas lepo..:yea:misionarska, 69, otpozadi, ona gore su mi klasicne ali da, imam zelju uvek da u krevetu isprobam i nesto novo. mislim da muskarac i treba stalno da tezi ka novim saznanjima kako bi sebe nadogradio kao ljubavnika
interesantno..nekad se zvalo kasika..a sad umorni kosac ..nadam se da nisam omanula..ali mislim da je to to..ako nije reci nam ..sto si takav :blum3:Meni je omiljena poza "umorni kosac"![]()
interesantno..nekad se zvalo kasika..a sad umorni kosac ..nadam se da nisam omanula..ali mislim da je to to..ako nije reci nam ..sto si takav :blum3:
da je manje teorije a vise prakse bila bih bas expert..ali i ovako nije lose..snalazim se nekako :dntknw:Moram da ti čestitam!Definitivno si expert. Teorija + praksa. Savršeno ! :blum3:
da je manje teorije a vise prakse bila bih bas expert..ali i ovako nije lose..snalazim se nekako :dntknw: