Omiljena poza u seksu?

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Misionarska je nekako najlaksa,ili klasicna... ne volim previse eksperimentisanja.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma jesi li ti sigurna...sorry msm 69 a i kereca nije losa...:roll: sjecao bih se ja toga...:dntknw:

Evo ti objasnjenje - Umorni kosac ili kasika ili zlica ili nezz ti ja sta jos... al probala si vjerovatno...
Obadva partnera leže na boku, a muškarac je okrenut ženinim leđima. Muškarac sa strane penetrira. Jednako kao i doggy style ova poza omogućuje duboko prodiranje, što je ugodno iskustvo za oba partnera. No, kako su partneri pripijeni jedno uz drugo, ženama penetracija u niti jednom trenutku nije bolna i nelagodna. Prednost ove poze je što pruža mnogo intimnog kontakta, pa čak i ljubljenje. Ova poza je također prikladna za trudnice.
Ti dok si se skanio da odgovoris ja stigla i da isprobam...mogla sam se poroditi do sad:mrgreen:
Nisam ja luda:roll:samo volim da se pravim luda...ja odlicno pravim ajvar:roll:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Misionarska je nekako najlaksa,ili klasicna... ne volim previse eksperimentisanja.

Samo tako momčino i pokrij joj lice maramicom da ne vidi kako se kreveljiš iznad nje kad dođe do prskanja cijevi.Blago tvojoj budućoj... ta ima da se nauživa sexa... ako poslije mjesec dana ne počne patiti od migrena kad god ti spomeneš sex.:rofl2:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
E nije to fer, nije posteno.... nije... nezz ni ja... hocu ajvar i tacka... nego koja je tvoja omiljena poza... nisi se izjasnila..

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ma jest fer samo ti nezz... A ti to kao sluga u krevetu, tj kao na daljinski... et sad mi se vise ne jede ajvar...

Natrag