Član
- Učlanjen(a)
- 28.07.2010
- Poruka
- 117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da si instalirao na nov racunar win 10 ne bi imao taj folder Windows.old.Instalirao sam na nov racunar win10 odradio azuriranje sistema i drajvera i sve ok radi.Na C particiji ispod Windows fascikle postoji jos jedna Old Windows pa bih zamolio da mi neko odgovori da li je ona bitna za rad racunara ili smem da je obrisem??
Nie bitna,samo sacekaj,jedo 7 do 10 dana i onda desni klik na njega i deletw.Malo ce potrajati.Imas i program Unlocker,sa kojim mozes brisati po par foldera odjedno,ali ne ide nista brze,nego kada malo sacekas i obrises.Ne smeta nista,samo zauzima prostor na particiji.Instalirao sam na nov racunar win10 odradio azuriranje sistema i drajvera i sve ok radi.Na C particiji ispod Windows fascikle postoji jos jedna Old Windows pa bih zamolio da mi neko odgovori da li je ona bitna za rad racunara ili smem da je obrisem??
Upravo tako, imam na fleshu neki win star jedno godinu-dve koji sam koristio vise puta ali nisam obracao paznju na "old win", e sad sam kupio klincu nov racunar pa mi je upalo u oko ovo, i da sa disk cleanup sam to sredio, jos jednom hvala ekipi sa SF.Inicijalno je instalirana mnogo starija verzija Win10-ke, pa je nakon apdejta suštinski zamenjen ceo sistem.
U ovakvim slučajevima postoji legalna opcija u podešavanjima sistema » Control Panel » Program & Features » za uklanjanje bekapovanog prethodnog sistema.
E, ako je nešto u međuvremenu dodatno petljano, onda ostaje da se folder prosto ukloni nasilnim brisanjem sa administratorskim privilegijama.